رطب الیمهتری و نگار جنوب زینت بخش سفره افطار روزه داران


Warning: Use of undefined constant has_post_thumbnail - assumed 'has_post_thumbnail' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home2/konarsan/public_html/wp-content/themes/shoraa/tabnakweb/print.php on line 27

چاپ

SAMSUNG CAMERA PICTURES

ارقام خرمای موجود در جنوب استان کرمان شامل سه رقم خرمای زودرس، میان رس و دیررس است که برداشت خرمای زودرس از اوایل تیرماه، میان‌رس از اواخر شهریورماه و دی رس از اواخر مهرماه شروع می‌شود.
بیشترین سطح زیر كشت خرمای جنوب از ارقام میان رس است، ارقام زودرس شامل الیمهتری، شكر و نگار، ارقام میان رس شامل مضافتی، كلوته و مرداسنگ و ارقام دیر رس نیز شامل هلیلی ریال، قربانی و گوردیال است.میزان برداشت خرما در هر هتكار حدود شش تن است.
نبود صنایع فرآوری خرما و صنایع بسته بندی از جمله مشكلات عمده در جنوب استان است و راه اندازی صنایع فرآوری نقش موثری در افزایش ارزش افزوده محصول تولید شده دارد.
ارگانیك بودن محصول خرمای جنوب  مهمترین ویژگی آن است و خرمای تولید شده در این شهرستان بدون سموم و مواد شیمایی تولید می‌شود.

همیک رطب الیمهتری و نگار بر سفره افطار روزه داران از جایگاه ویژه ای برخوردار است.