. جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

کد خبر: 23535 تاریخ انتشار : شنبه 28 اسفند 1395 | 08:09 ق.ظ

رئیس مرکز بهداشت جیرفت:

تاکنون ۲۵ تن مواد غذایی فاسد در اجرای برنامه سلامت نوروزی معدوم سازی شده است /تصاویر

  به گزارش کنارصندل، محمدرضا مشایخی در جمع خبرنگاران از برگزاری برنامه سلامت نوروزی خبرداد و بیان‌داشت: با حکم دادستان محترم جیرفت ،  ۱۰ تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در اجرای برنامه سلامت نوروزی توسط بازرسان بهداشت محیط شهرستان جیرفت کشف و معدوم سازی شد  وی میزان کشف و معدوم سازی مواد غذایی تاریخ […]

 

به گزارش کنارصندل، محمدرضا مشایخی در جمع خبرنگاران از برگزاری برنامه سلامت نوروزی خبرداد و بیان‌داشت: با حکم دادستان محترم جیرفت ،  ۱۰ تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در اجرای برنامه سلامت نوروزی توسط بازرسان بهداشت محیط شهرستان جیرفت کشف و معدوم سازی شد

 وی میزان کشف و معدوم سازی مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته را از ابتدای این طرح تاکنون ۲۵ تن اعلام کرد.

مشایخی گفت :این طرح مطابق هرساله از ابتدای اسفند ماه ۹۵ لغایت ۱۵ فروردین ۹۶ با مشارکت فعال  بازرسان بهداشت محیط در قالب ۲  اکیپ نظارتی روزانه  وکشیک ثابت، از  ۸صبح تا ۸شب در ساعات اداری  ،غیر اداری وروزهای تعطیل اجرا می گردد.

وی هدف این برنامه را ارتقاء سلامت  جامعه بویژه  مسافرین ومهمانان  نوروزی با کنترل  عوامل محیطی از جمله  بهداشت وایمنی  در سطح تهیه وتوزیع مواد غذایی بیان کرد و افزود: بازرسی بهداشت از مراکز تهیه وتوزیع وفروش  مواد غذایی بویژه صنوف حساس (رستوران ،غذا فروشی  ،فست فودها و…)برای بهداشت فردی ،مواد غذایی  تجهیزات وپسماند ها، اماکن عمومی ،اقامتی ،تفریحی وگردشگری  ،پایانه های مسافربری  ،حمل ونقل عمومی ،کمپ ها ومدارس  محل اسکان میهمانان نوروزی ،مسافرخانه ها  وحضور فعال در کنترل اپیدمی ها وهمه گیریها ی مرتبط با بیماری های آب وغذا ،نمونه برداری هدفمند  مواد غذایی در سطح عرضه ،کنترل کیفی آب آشامیدنی شهری وروستایی ،نظارت وساماندهی  خودروهای دستفروش مواد غذایی خواهد بود.

 

رئیس مرکز بهداشت جیرفت تصریح کرد:کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان جیرفت با  دقت و جدیت در تامین سلامت شهروندان و میهمانان نوروزی تلاش می کنند و از هیچ کوششی دریغ نمی کنند.

مشایخی در پایان از عموم هموطنان خواست تا در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در اماکن عمومی و مراکز تهیه، تولید، فروش و نگهداری مواد غذایی در کلیه ساعات شبانه روز با سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس بگیرند و موارد تخلف را با کارشناسان سامانه در میان گذارند.

 

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + 15 =