. پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

کد خبر: 45664 تاریخ انتشار : پنجشنبه 9 اردیبهشت 1400 | 23:11 ب.ظ

شهروندان جیرفت جهت دریافت خدمات روانشناختی؛ به مراکز مشاوره دارای پروانه فعالیت قانونی مراجعه کنند

به مناسبت بزرگداشت روز روان شناس و مشاور، صبح امروز؛ ریاست بهزیستی جیرفت با همراهی معاون اجتماعی، سیاسی و امنیتی فرمانداری جیرفت از روانشناسان و مشاوران شاغل در مراکز مشاوره تحت نظارت تقدیر و قدردانی به عمل آوردند. به گزارش کنارصندل و به نقل از روابط عمومی بهزیستی جیرفت، محمد رضانژاد؛ رئیس بهزیستی جیرفت ضمن […]

به مناسبت بزرگداشت روز روان شناس و مشاور، صبح امروز؛ ریاست بهزیستی جیرفت با همراهی معاون اجتماعی، سیاسی و امنیتی فرمانداری جیرفت از روانشناسان و مشاوران شاغل در مراکز مشاوره تحت نظارت تقدیر و قدردانی به عمل آوردند.

به گزارش کنارصندل و به نقل از روابط عمومی بهزیستی جیرفت، محمد رضانژاد؛ رئیس بهزیستی جیرفت ضمن تاکید بر اهمیت و جایگاه فعالیتهای تخصصی در زمینه سلامت روان، از شهروندان درخواست کرد جهت دریافت خدمات مشاوره به مراکز “دارای مجوز” مراجعه کنند.

رضانژاد افزود: با توجه به اینکه در چند سال اخیر شاهد فعالیت مراکزمشاوره خصوصی بدون مجوز قانونی هستیم مردم باید اطلاعات کافی در خصوص تشخیص این مراکز را داشته باشند. مراکز دارای مجوز شامل مراکزی می باشند که صلاحیت حرفه ای آنها توسط کمیسیونهای تخصصی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تایید شده است و پروانه فعالیت حرفه ای آنها در این مراکز قابل رؤیت است. کلیه فعالیتهای تخصصی انجام شده در این مراکز قابل رصد و پیگیری است و از طریق بهزیستی هر شهرستان یا سازمان نظام روانشناسی شعبه استان قابل استعلام است.وی افزود در حال حاضر ۳ مرکز مشاوره عمومی، ۲ مرکز مشاوره تخصصی خانواده و ازدواج و یک مرکز تخصصی تحصیلی و تربیتی با مجوز بهزیستی و یک دفتر مشاوره با مجوز سازمان نظام روانشناسی در شهرستان جیرفت فعالیت دارند.

سمیه اقتدارنژاد کارشناس مسؤل دفتر مشاوره و امور روانشناختی بهزیستی در این خصوص گفت: تنها مرجع تایید صلاحیت حرفه ای روانشناسان و مشاوران جهت انجام فعالیت تخصصی مشاوره، در حال حاضر سازمان نظام روانشناسی و مشاوره است و متقاضیان پس از دریافت پروانه تخصصی؛ می توانند به منظور دریافت مجوز به بهزیستی مراجعه کنند.وی تصریح کرد امکان پرداخت کمک هزینه یاری برگ ویژه نیازمندان؛ اجرای طرح های مختلف آموزشی از جمله آموزش مهارتهای زندگی، پیش از ازدواج، زندگی خانواده و فرزندپروری در این مراکز، برگزاری مستمر دوره های تخصصی بازآموزی، اجرای طرح های کشوری با مشارکت سایر سازمانها از قبیل اجرای برنامه مشاوره اجباری زوجین متقاضی طلاق با مشارکت دادگستری؛ غربالگری اضطراب کودکان از جمله برنامه های بهزیستی ویژه مراکز تحت نظارت می باشد.

مهندس ابوسعیدی؛معاون اجتماعی سیاسی فرمانداری با اشاره به نقش کلیدی روانشناسان و مشاوران در پیشگیری از اختلالات روانشناختی بر ضرورت درنظرگرفتن ملاحظات فرهنگی در این زمینه تاکید کرد. وی تصریح کرد مراجعه به روانشناس با توجه به تابوهایی که از گذشته وجود داشته است به عنوان یک چالش فرهنگی مطرح است اما در چند سال اخیر شاهد افزایش رغبت مردم جهت مراجعه به روانشناسان هستیم.

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − سیزده =