. شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۳

کد خبر: 61034 تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 تیر 1401 | 08:08 ق.ظ

در بحث آب در جیرفت و رودبار جنوب مشکل جدی داریم

ایسنا/کرمان معاون بهاشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: از ۳۴ هزار خانوار شهرستان رودبار جنوب، ۹۰۰۰ خانوار فاقد شبکه لوله کشی آب هستند و براساس پیگیری ها و ورود استانداری و دانشگاه علوم پزشکی، از وزارت نیرو هفته قبل در منطقه حضور یافتند. مهندس دادخدا صادقی روز ۲۸ تیرماه در جلسه گروه کاری سلامت استان کرمان […]

ایسنا/کرمان معاون بهاشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: از ۳۴ هزار خانوار شهرستان رودبار جنوب، ۹۰۰۰ خانوار فاقد شبکه لوله کشی آب هستند و براساس پیگیری ها و ورود استانداری و دانشگاه علوم پزشکی، از وزارت نیرو هفته قبل در منطقه حضور یافتند.

مهندس دادخدا صادقی روز ۲۸ تیرماه در جلسه گروه کاری سلامت استان کرمان اظهار کرد: در بحث آب در جیرفت و رودبار جنوب مشکل جدی داریم و بعد از سیل مکاتبات زیادی برای حل مشکل رودبار انجام شده است.

وی افزود: از ۳۴ هزار خانوار رودبار، ۹۰۰۰ خانوار فاقد شبکه لوله کشی آب هستند و براساس پیگیری ها و ورود استانداری و دانشگاه علوم پزشکی، از وزارت نیرو هفته قبل در منطقه حضور یافتند.

صادقی با اشاره به اینکه در بحث ۹۰۰۰ خانوار فاقد آب لوله کشی مقرر شد کار به سپاه واگذار شود، تصریح کرد: کیفیت آب ۲۵ هزار خانوار دارای شبکه نیز به شدت مشکل دارد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: این خانوارها در ۲۴ ساعت یک یا دو بار آب دارند و همان آب نیز بی کیفیت است و در هر دو موضوع قرار شد آبفای استان و شهرستان با وزارت نیرو اقدامات لازم را انجام بدهند.

به گزارش ایسنا، در ادامه این نشست مدیرگروه سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به وضعیت سالمندی استان اظهار کرد: در سال ۱۴۳۰ حدود ۲۶ درصد جمعیت ما سالمند خواهد بود.

وی با تاکید بر لزوم مشارکت فعال تر دستگاه های مختلف برای سلامت سالمندان افزود: بافت و رابر بیشترین جمعیت سالمند را در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان دارند و وضعیت سالمندی دانشگاه علوم پزشکی کرمان از الگوی کشور پیروی می کند.

همچنین کوروش احمدیوسفی سرپرست دفتر اجتماعی استانداری کرمان نیز در این نشست اظهار کرد: نیاز سالمندان باید احصاء و برای نشاط اجتماعی آنها فکر کرد و درباره مسائلی که برای خوشایندسازی محیط برای سالمندان و بازنشستگان فکر شود.

وی افزود: لازم است موارد مربوط به سالمندان در چارچوب و قالب یک سند مشخص شود که در سال ۱۴۳۰ باید چه کارهایی انجام بدهیم و هر حوزه چه وظیفه ای دارد.

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 6 =