. پنج شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۳

کد خبر: 70643 تاریخ انتشار : دوشنبه 21 فروردین 1402 | 14:58 ب.ظ

لزوم اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری در بالادست شهر‌ها و روستا‌های جنوب کرمان

مدیر کل منابع طبیعی جنوب کرمان تأکید کرد: رحیمی نیا بر برنامه ریزی برای اجرای پروژه ها‌ی آبخیزداری و آبخوانداری در بالادست شهر جیرفت با هدف کنترل سیلاب ورودی به شهر تأکید کرد. به گزارش کنارصندل به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان قاسم رحیمی نیا مدیر کل منابع طبیعی جنوب کرمان در حاشیه بازدید از […]

مدیر کل منابع طبیعی جنوب کرمان تأکید کرد:

رحیمی نیا بر برنامه ریزی برای اجرای پروژه ها‌ی آبخیزداری و آبخوانداری در بالادست شهر جیرفت با هدف کنترل سیلاب ورودی به شهر تأکید کرد.

به گزارش کنارصندل به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان قاسم رحیمی نیا مدیر کل منابع طبیعی جنوب کرمان در حاشیه بازدید از پروژه ها‌ی آبخیزداری و آبخوانداری در بالادست شهر جیرفت با اشاره به بارندگی‌های سیل آسیای هفته‌های اخیر در بخش اسماعیلی شهرستان جیرفت به بیان اهمیت اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری پرداخت و گفت: در حال حاضر باید بیش از هر زمان دیگر با انجام عملیات آبخیزداری و آبخوانداری، در حوزه‌های آبخیز مشرف به شهر‌ها و روستا‌ها و حوزه‌های آبخیز بالادست، اقدامات پیشگیرانه از وقوع سیل صورت بگیرد.

او افزود: ۲۰ حوزه آبخیز بالادست شهر‌ها و روستا‌های جنوب استان شناسایی شده که با تخصیص اعتبار عملیات آبخیزداری آن اجرا می‌شود.

رحیمی نیا، سطح حوزه‌های آبخیز جنوب کرمان را سه میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار بیان کرد و گفت: از مجموع این حوزه‌ها، مطالعات آبخیزداری حدود ۸۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است و در ۵۵۰ هزار هکتار آن نیز عملیات آبخیزداری انجام شده و یا در حال اجرا است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان با اشاره به اینکه سرلوحه کار ما در منابع طبیعی مشارکت است، تصریح کرد: از هرگونه مشارکت در اجرای طرح و پروژه در حوزه عمرانی و منابع طبیعی استقبال می‌کنیم.

او افزود: اعم اقدامات در حوزه‌های آبخیزداری، جنگل، حفاظتی و حمایتی، آموزشی و ترویجی و پروژه‌هایی که در مجموعه منابع طبیعی اجرایی می‌شود در راستای حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی است.

فرماندار شهرستان جیرفت نیز در این بازدید ضمن تقدیر از اقدامات موثر مجموعه اداره کل منابع طبیعی در سطح حوزه‌های آبخیز این شهرستان، اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری را در کنترل رسوب، جلوگیری از فرسایش و فقیر شدن اراضی، تقویت سفره‌های آب زیر زمینی و جلوگیری از بروز سیلاب‌های ویرانگر و خسارت ناشی از آن موثر دانست.

احمد بلندنظر ضمن تاکید بر اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری در بالادست شهر جیرفت، افزایش تولیدات مرتعی و دامی، جلوگیری از مهاجرت‌های بی رویه روستاییان، بهبود اشتغال و ارتقای سطح درآمد روستاییان و آبخیزنشینان، مهار و کنترل آب‌های زیرزمینی و تقویت منابع آب موجود در منطقه را برخی از اثرات مثبت اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری عنوان کرد.

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 5 =