معاون بازرگانی اداره کل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان تصریح کرد: تشکیل پرونده فیزیکی برای متقاضیان صدور و تمدید پروانه کسب ممنوع است
دریافت حق عضویت خارج از تعرفه مشخص شده، غیرقانونی است
اجلاس اتاق اصناف شهرستان جیرفت با حضور معاون بازرگانی اداره کل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان، رئیس اتاق اصناف و روسای اتحادیه های صنفی شهرستان جیرفت برگزار شد.
به گزارش کنارصندل به نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن وتجارت جنوب کرمان، اجلاس اتاق اصناف شهرستان جیرفت با حضور معاون بازرگانی اداره کل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان، رئیس اتاق اصناف و روسای اتحادیه های صنفی شهرستان جیرفت برگزار شد.
معاون بازرگانی اداره کل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان در این اجلاس با اشاره به چرایی برگزاری اجلاس اتاق اصناف، اظهار داشت: اجلاس اتاق اصناف از مهمترین جلساتی است که در حوزه کاری اصناف و اتحادیه های صنفی برگزار می شود.
محسن مشایخی ضمن تشکر از زحمات روسای اتحادیه های صنفی در برگزاری انتخابات پرشور و با حضور حداکثری اصناف و بازاریان، گفت: اتحادیه های صنفی بواسطه انتخاب توسط جامعه بزرگ اصناف و بازاریان، از جایگاه والایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه دریافت پرونده فیزیکی از متقاضیان صدور و تمدید پروانه کسب ممنوع است، افزود: دولت برای تسهیل و تسریع در کار صدور مجوز، درگاه ملی مجوزها را طراحی و در اختیار عموم قرار داده است.
مشایخی با بیان اینکه در درگاه ملی مجوز ها فرد متقاضی با بارگزاری مدارک و بدون اتلاف وقت و صرف هزینه اضافی در سریع ترین زمان ممکن، مجوز خود را دریافت می کند. تاکید کرد: اتحادیه های صنفی باید از تشکیل پرونده فیزیکی خودداری نماید و صورت مشاهده، با اتحادیه متخلف طبق قانون برخورد خواهد شد.
وی تعرفه هایی را که بعضا به عنوان حق عضویت سالانه توسط برخی از اتحادیه ها دریافت می شود، فاقد هر گونه پشتوانه قانونی دانست و تصریح: تا زمان تصویب حق عضویت جدید، اگر اتحادیه ای خارج از تعرفه مشخص شده، حق عضویت دریافت کند به کمیسیون نظارت معرفی خواهد شد.
معاون بازرگانی اداره کل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان با اشاره به اهمیت سامانه جامع انبارها در کنترل کالاهای موجود در بازار، گفت: همه اصناف و بازاریان باید انبار وموجودی انبار های خود را در سامانه جامع انبارها ثبت کنند.
وی با اشاره به اهمیت ۵گروه کالایی لوازم خانگی،لوازم یدکی، دخانیات، پوشاک و لوازم آرایشی و بهداشتی بیان داشت: هیچ واحد صنفی نباید کالاهای بدون پرچسب اصالت کالا یا فاقد شناسه را بفروشد و در صورت گزارش یا مشاهده، واحد صنفی مطابق قانون به تعزیرات حکومتی معرفی خواهد شد.
مشایخی ساماندهی واحدهای بدون جواز کسب و ساماندهی پروانه های کسب بدون مکان، درج برچسب قیمت، صدور فاکتور فروش و عدم عرضه کالای قاچاق را از مهمترین مواردی دانست که باید مورد توجه اتحادیه های صنفی قرار گیرد.