. یکشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۳

کد خبر: 96653 تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 مرداد 1403 | 15:13 ب.ظ

رییس دانشگاه جیرفت خبر داد:اخذ مجوز پذیرش دانشجوی بین المللی در دانشگاه جیرفت

حسین شکفته گفت: : در سه سال گذشته به دنبال اخذ مجوز پذیرش دانشجوی بین المللی حتی از کشورهای اروپایی بودیم که خوشبختانه مجوز آن اخذ شده است. به گزارش کنارصندل به نقل از خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، نشست خبری رییس دانشگاه جیرفت با اصحاب رسانه برگزار شد.حسین شکفته در این نشست، ضمن گرامیداشت روز خبرنگار، […]

حسین شکفته گفت: : در سه سال گذشته به دنبال اخذ مجوز پذیرش دانشجوی بین المللی حتی از کشورهای اروپایی بودیم که خوشبختانه مجوز آن اخذ شده است.

به گزارش کنارصندل به نقل از خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، نشست خبری رییس دانشگاه جیرفت با اصحاب رسانه برگزار شد.
حسین شکفته در این نشست، ضمن گرامیداشت روز خبرنگار، گفت: رسانه ها نقش مهم و تأثیرگذاری در فرهنگ‌سازی و آگاهی بخشی به جامعه دارند.
رییس دانشگاه جیرفت با اشاره به توسعه نامتقارن جنوب کرمان، ابراز کرد: یکی از راه های پیشرفت جنوب کرمان و شهرستان جیرفت این است که اصحاب رسانه مشکلات را دغدغه مندانه به گوش نهادهای تصمیم گیرنده برسانند.
وی با بیان اینکه مردم جنوب کرمان مردمی نجیب و کم توقع هستند، ابراز کرد: اصحاب رسانه باید مطالبه گری را در جامعه فرهنگ سازی کنند زیرا این مهم به پیشرفت و آبادانی منطقه کمک می کند.
شکفته اظهار کرد: اصحاب رسانه باید با نقدهای منصفانه و سازنده هر جا نقص و ضعفی هست را به اطلاع مسئولین برسانند تا راهکاری برای رفع این نقایص و ضعف ها ارائه شود.
رییس دانشگاه جیرفت سفرهای استانی را مایه خیر و برکت و پیشرفت شهرستان ها دانست و افزود: در سفر  شهید جمهور به جنوب کرمان برخی از مشکلات مطرح شده و بودجه ای به رفع آنها اختصاص داده شد.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه جیرفت در سال ۶۸ راه اندازی شده است، عنوان کرد: با توجه به نیاز آن روز بنای این دانشگاه بر پایه رشته های کشاورزی نهاده شد اما از آنجایی که در سال های اخیر این رشته دیگر کارایی زیادی نداشت به دنبال رشته های جدید که نیاز امروز منطقه است بودیم.
شکفته با بیان اینکه آوردن رشته های جدید نیازمند افزایش ظرفیت هیئت علمی بود، اضافه کرد: در همین راستا در مقطع کارشناسی ۱۰ رشته پر متقاضی را آوردیم و رشته حقوق، حسابداری، روانشناسی بالینی و ادبیات زبان انگلیسی از جمله رشته های جدید است.
رییس دانشگاه جیرفت ابراز کرد: دو رشته دکترای شیمی عالی و بیماری شناسی نیز به رشته های دانشگاه جیرفت افزوده شد.
وی با اشاره به استقلال هیئت علمی دانشگاه جیرفت، بیان کرد: تا پیش از این هیئت علمی دانشگاه جیرفت در دانشگاه باهنر کرمان ادغام بود.
شکفته یکی از مشکلات پیش روی دانشگاه را کمبود زیرساخت ها برشمرد و گفت: با پیگیری های انجام شده، بنای کتابخانه، سالن  آمفی تئاتر و خوابگاه متاهلی دانشجویی در حال ساخت و تکمیل است که بنای کتابخانه با زیر بنای بیش از ۳ هزار متر مربع تا مهرماه به بهره برداری می رسد.
رییس دانشگاه جیرفت ادامه داد: در مدت سه سال گذشته یادمان شهدای گمنام ساخته شد، خوابگاه دختران گازکشی شده و در مزرعه نخیلات به سیستم قطره ای مجهز شدند که این مهم باعث افزایش ۵ برابری درآمد مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شده است.
وی خاطرنشان کرد: با در نظر گرفتن مشوق هابی، در سه سال گذشته در عرصه پژوهشی بیش از یکهزار و ۲۰۰ مقاله نوشته شده است و رنکینگ دانشگاه نیز با فعالیت های پژوهشی افزایش یافت.
شکفته تصریح کرد: در سه سال گذشته به دنبال اخذ مجوز پذیرش دانشجوی بین المللی حتی از کشورهای اروپایی بودیم که خوشبختانه مجوز آن اخذ شده است.
رییس دانشگاه جیرفت ابراز کرد: در عرصه بین المللی با دانشگاه های مختلف از جمله دانشگاه ایتالیا تفاهم نامه همکاری منعقد کردیم تا در زمینه علمی و پژوهشی بتوانیم از تجربیات یکدیگر بهره مند شویم.
وی یکی از دلایل عدم پیشرفت شهرستان جیرفت را جدایی مسئولین از مردم دانست و اظهار کرد: ما در دانشگاه جیرفت سعی کردیم همواره به صورت حضوری یا تلفنی پاسخگو باشیم و همواره پذیرای نقدهای سازنده و منصفانه اصحاب رسانه هستیم.
وی با اشاره به تجهیز خوابگاه های دانشجویی، یادآور شد: ساخت خوابگاه دانشجویی متاهلی به مساحت ۲ هزار و ۱۰۰ متر مربع در دستور کار قرار گرفته است.
شکفته با یادآوری این مطلب که دانشگاه جیرفت امروز در زمینه آموزش، پژوهش و درآمدزایی فعال است، خاطرنشان کرد: مزرعه تحقیقاتی دانشگاه ۲۷۰ هکتار است که از این میزان ۵۰ هکتار نخیلات می باشد.
رییس دانشگاه جیرفت ادامه داد: ۷۲ هکتار از باغات دانشگاه جیرفت به سیستم آبرسانی قطره ای مجهز شده اند و ۴۰ هکتار از زمین های مزرعه تحقیقاتی دانشگاه در حال اصلاح خاک است.
وی با بیان اینکه مزرعه دانشگاه جیرفت منبع درآمدی بسیار خوبی است، عنوان کرد: باغات دانشگاه جیرفت در زمینه آموزشی و پژوهشی مورد استفاده قرار می گیرند و بخشی نیز اجاره داده می شود.
شکفته با اشاره به اینکه به دنبال رونق گردشگری در بخش کشاورزی هستیم، ابراز کرد: در نظر داریم از فضای مزرعه دانشگاه جیرفت با حفظ بافت و معماری قدیمی به یک بوم گردشگری کشاورزی تبدیل کنیم.
رییس دانشگاه جیرفت ادامه داد: با توجه به فعال شدن بخشی از ظرفیت های مزرعه دانشگاه جیرفت در سه سال اخیر درآمد دانشگاه از این مزرعه افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه بخشی از مزرعه دانشگاه به دامپروری اختصاص داده شده، بیان کرد: از خارج کشور نژادهای جدید دام سنگین را وارد کردیم که تولید شیر و گوشت بیشتری داشته باشند تا به سمت به نژادی برویم.
شکفته با بیان اینکه دانشگاه جیرفت یکی از دانشگاه های دولتی کشور است، عنوان کرد: علی رغم این که دانشگاه جیرفت از اساتید برجسته برخورد دارد است اما در دوره های گذشته نسبت به معرفی این دانشگاه کم لطفی شده است که انتظار داریم اصحاب رسانه آن طور که باید و شاید در معرفی این دانشگاه با ما همکاری کنند.
گفتنی است؛ امروز خبرنگاران در قالب تور خبری از بخش های مختلف دانشگاه جیرفت از جمله مزرعه تحقیقاتی این دانشگاه بازدید کرده و سپس در نشست خبری رییس دانشگاه جیرفت حضور یافتند.

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − هشت =