عارفی در جبالبارز گوشه ای از عملکرد نمایندگی خود را تشریح کرد
به گزارش سایت کنارصندل، فرجالله عارفی در جمع مردم جبالبارز شمالی با بیان اینکه آغاز کار این مجلس با بدشانسی و بیپولی همراه بود، اظهار داشت: آغاز مجلس نهم همزمان با سال پایانی دولت قبل و ادامه کار آن با آغاز بهکار دولت جدید و در دوران بیپولی کشور بود.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس نهم یکی از بهترین مجالس پس از انقلاب بوده است، تصریح کرد: مجلس نهم طرحهای ابتکاری ماندگاری داشته است که نگاه این طرحها ملی است اما اثرات آن منطقهای خواهد بود.
عارفی طرح سلامت را از مصوبات خوب و ابتکارات مجلس دانست و اذعان داشت: در دو سال ابتدایی مجلس نهم، مردم بارها به نمایندگان مجلس از مشکلات موجود در حوزه بهداشت و درمان میگفتند تا اینکه نمایندگان مجلس طرح سلامت را مطرح و مصوب و اعتبارات ثابتی نیز برای آن تعیین کردند و امروز همه مردم کشور حتی در دورترین نقاط از مزایای این طرح بهرهمند میشوند.
وی خدمات ارزنده وزیر بهداشت و درمان را از عوامل اصلی و مهم موفقیت این طرح عنوان کرد و گفت: این طرح با تلاش وزیر بهداشت امروز توانسته رضایت مردم را جلب کند و شاهد تغییرات خوبی در حوزه بهداشت و درمان بودهایم.
نایب رئیس اول کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه زمانی که گفته میشود، طرح سلامت از ابتکارات مجلس بوده، گروهی موضعگیری میکنند، خاطرنشان کرد: طرح سلامت از ابتکارات مجلس بوده که خود وزیر بهداشت هم این موضوع را تایید میکند و لازم است برای این افراد که کاسه داغتر از آش هستند، بگوییم هر زمان چیزی با عنوان طرح مصوب شد، بدانید از ابتکارات خود مجلس است زیرا مصوباتی که دولت مطرح میکند و مجلس آنها را بررسی و تصویب میکند، لایحه نام دارند.
وی با بیان اینکه در حوزه بهداشت و درمان شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد با تلاش خوب مجموعه علومپزشکی شاهد تحولاتی ماندگار بودهایم، ابراز کرد: تجهیز بیمارستانهای جیرفت و بازسازی و ساخت بخشهای جدید از مهمترین تحولات در بیمارستان جیرفت در چند سال اخیر بوده است.
*آغاز عملیات ساخت بیمارستان جدید جیرفت در سال جاری
عارفی با بیان اینکه در دولت گذشته موفق شدیم با رایزنی و پیگیری مجوز ساخت دو بیمارستان را از وزیر سابق راه و شهرسازی بگیریم، اظهار کرد: مجوز بیمارستانهای جیرفت و عنبرآباد در دولت قبل گرفته شد و با همکاری دولت و وزیر فعلی اعتبارات لازم تخصیص داده شد که عملیات اجرایی بیمارستان عنبرآباد آغاز شده است و عملیات ساخت بیمارستان جیرفت در سال جاری آغاز میشود.
عارفی گفت: کمک به شهرداریها از دیگر مصوبات مجلس نهم بوده است که تقریباً مشکلات مالی اکثر شهرداریها را برطرف کرده است.
*با تصویب و ساخت ۴ سد و ۲۴ آبگیر آب را بر روی ما بستند
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان کرمان دچار تنش آبی است، تصریح کرد: در گذشته در بیتوجهی کامل مسئولان وقت با تصویب و احداث چهار سد و ۲۴ آبگیر آب را بر روی ما بستند و هیچکس به این موضوع توجه نکرد.
وی افزود: در یکی دو سال اخیر در زمینه حذف این سدها و آبگیرها پیگیریهای زیادی شد که دو هفته پیش در دیداری که با وزیر نیرو داشتم وی را متقاعد کردم و دستور داده شد دو سد از این چهار سد حذف شوند.
عارفی تصریح کرد: در دیدار با وزیر نیرو به صراحت گفتم اگر دستور حذف این سدها را ندهد جوابگوی مردم نخواهم بود و از نمایندگی استعفا خواهم داد و با رفتن به میان مردم واقعیت را به آنها خواهم گفت.
وی بیان کرد: حضور و بازدیدی که سال گذشته با وزیر نیرو از هلیلرود و سرشاخههای آن داشتیم تأثیر زیادی در حذف این دو سد داشت.
عارفی با اشاره به سفر چند وقت قبل وزیر جهاد کشاورزی به جنوب کرمان ابراز داشت: در این سفر وزیر نسبت به جاری شدن آب ۲۴ آبگیر احداث شده، قول مساعد داد که امیدواریم هرچه سریعتر انجام شود.
*انتقال آب از دریای عمان طرح ماندگار برای منطقه است
وی اذعان داشت: انتقال آب از دریای عمان از طرحهایی بود که در هر دو دولت پیگیری شد و در گذشته که نام این طرح را میبردیم عدهای آن را به تمسخر میگرفتند اما امروز شاهدیم با یاری پروردگار قرارداد این طرح منعقد و عملیات آن آغاز شده است.
عارفی با بیان اینکه طرح انتقال آب از دریای عمان کاری ماندگار است، ادامه داد: به پایان رسیدن این طرح ممکن است هفت تا هشت سال به طول انجامد اما قطعاً به پایان خواهد رسید.
*42 میلیارد تومان سهم جیرفت و عنبرآباد از ماده ۱۸۰
نایب رئیس اول کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ماده ۱۸۰ در مجلس نهم احیا شد، افزود: سال گذشته ۲۸ میلیارد تومان و امسال ۴۲ میلیارد تومان سهم شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد از این اعتبارات بوده است که جدا از اعتبارات استانی و بدون دخالت وزارتخانه و استانداری مستقیماً به شهرستان میآید که در بسیاری از زمینهها به ویژه راهسازی در سال جاری و گذشته کمک زیادی به منطقه کرده است.
وی با بیان اینکه محور جیرفت به جبالبارز و سهراهی بم از محورهای مهم و شریانی کشور است، اذعان داشت: در سال ۹۰ و با بیتوجهی اعتبار آن از بودجه حذف شده بود، اما با پیگیریهای که انجام دادیم و پس از دو سال تلاش دوباره به بودجه برگشت و عملیات ساخت آن از سر گرفته شد.
عارفی با بیان اینکه در چند نقطه از رشته کوههای بارز بیش از ۱۵۰ میلیون مترمکعب آب شهرستان جیرفت به سایر نقاط میرود، گفت: با پیگیری از وزیر نیرو درخواست برگرداندن ۵۰ درصد این آب را کردیم و در این زمینه قول مساعد داده و مقرر شد، گروهی را برای کارشناسی این موضوع به منطقه اعزام کنند و ما هم به پیگیری خود ادامه خواهیم داد.
*احداث باند بینالمللی و آغاز پرواز در فرودگاه جیرفت
وی با اشاره به انجام کارهای زیرساختی و بلندمدت در منطقه بیان کرد: احداث باند بینالمللی برای هواپیماهای غولپیکر یکی از کارهایی بود که پیگیری شد و احداث این باند و ازسرگیری پروازها در فرودگاه جیرفت پس از دو سال تلاش انجام شد.
وی افزود: بیشتر کار و اعتبارات فرودگاه با همت و همکاری وزیر سابق راه و شهرسازی انجام شد، چراکه تکمیل این فرودگاه ردیف اعتباری نداشت و کار را دچار مشکل کرده بود.
عارفی گفت: پس از روی کارآمدن دولت جدید نیز این موضوع پیگیری و نهایتاً مراحل پایانی آن با تلاش دولت جدید انجام و به پایان رسید.
وی با بیان اینکه این فرودگاه نیاز به مرز هوایی دارد، اذعان داشت: هفت ماه است که موضوع مرز هوایی را پیگیری میکنیم و با همکاری استاندار کرمان و فرمانداری طرح توجیهی آن آماده است و امیدواریم هرچه سریعتر این مجوز صادر شود تا در زمینه حمل محصولات و صادرات مشکلی نداشته باشیم.
*بزرگترین پایانه صادراتی کشور در جیرفت در حال ساخت است
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آغاز ساخت بزرگترین پایانه صادراتی کشور در جیرفت تصریح کرد: این پایانه برای حمل محصولات ضروری است، چراکه با رایزنیهای انجام شده هفت کشور آمادگی خرید محصولات کشاورزی جنوب کرمان را دارند.
وی با اشاره به احداث کارخانه ۲۵۰ هزار تنی محصولات کشاورزی در عنبرآباد بیان داشت: این کارخانه یکی از بزرگترین کارخانههای کشور است که با پیگیریهای که انجام دادیم به نقطه پایانی خود رسیده و بهزودی و طی چند ماه آینده فاز نخست آن افتتاح میشود.
عارفی گفت: ما در منطقه نیاز به سه کارخانه فرآوری و سه پایانه صادراتی دیگر داریم تا پازل ساماندهی محصولات کشاورزی تکمیل شود.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جبالبارز پیشانی جنوب استان است و باید به آن توجه ویژهای شود، تصریح کرد: در سالهای گذشته توجه زیادی به این منطقه نشده است و از فرماندار جیرفت و شهردار جبالبارز میخواهم نسبت به زیباسازی این شهر اقدام کنند.