نشست سبزپوشان انتظامی با خانواده قلم جیرفت
به گزارش سایت خبری کنار صندل، مهریار سیدی روز یکشنبه در نشست روز خبرنگار با اصحاب رسانه شهرستان جیرفت ضمن تبریک روز ۱۷ مرداد روز خبرنگار افزود: بیشتر افاغنه از طرف شمال استان وارد شهرستان جیرفت می شوند، در چهار ماه ابتدای سال جاری ۹۵۶ افاغنه بدون کارت دستگیر و تحویل اردوگاه در مرکز استان شده است. وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون ۷۱ نفر از افرادی که در زمینه
قاچاق افاغنه بودند دستگیر و تحویل مراجع قضایی شهرستان شده اند. فرمانده انتظامی شهرستان جیرفت با بیان این مطلب که مردم ما نباید به قاچاق افاغنه بعنوان کار معمولی نگاه کنند افزود: قاچاق افاغنه خلاف قانون بوده و درآمدی که از این راه بدست می آید نامشروع است. وی خاطرنشان کرد: مردم باید در همه زمینه ها با پلیس همکاری داشته باشند و به ما گزارش دهند تا با برخورد بموقع ما شاهد کاهش حوادث باشیم. فرمانده انتظامی شهرستان جیرفت با اشاره به کنترل شدید مرزها با همکاری سپاه قدس، بسیج و نیروی انتظامی، افزود: درچهار ماه ابتدای سال جاری ۱۶ درصد کاهش کشیفیات در زمینه مواد مخدر نسبت به سال گذشته داشته ایم.
وی با شاره به نصب ۳۲ پایه دوربین در سطح شهر برای کاهش تخلفات افزود: باهمکاری فرماندار جیرفت منابع مورد نیاز برای نصب دوربین ها در نظر گرفته شده و بزودی قرارداد نصب دوربین ها با پیمانکار بسته می شود. وی افزود: مردم می توانند با شماره گیری تلفن ۱۲۸ پلیس مبارزه با مواد مخدر که بطور ۲۴ ساعت آماده پاسخگویی می باشد در زمینه مواد فروشان اطلاعات را اعلام نمایند و در اسرع وقت به آنها رسیدگی می شود. فرمانده انتظامی شهرستان جیرفت خاطر نشان کرد: رسانه ها نقش حساسی در جامعه دارند و سنگرداران عرصه خبر هستند.
در پایان این مراسم که در ستاد فرماندهی جیرفت برگزار شد از اصحاب رسانه با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.
