فرماندار جیرفت :
۱۶۲ روستای بیش از ۲۰ خانوار در این شهرستان فاقد آب آشامیدنی هستند.
به گزارش سایت خبری تحلیلی کنارصندل ،احمد امینیروش شامگاه پنجشنبه در نشست جمعبندی سفر معاون جهانگیری و هیئت همراه به منطقه جنوب کرمان اظهار داشت : ۱۶۲ روستای بیش از ۲۰ خانوار در این شهرستان وجود دارد که فاقد آب آشامیدنی هستند که البته این تعداد علاوه بر مناطقی است که دچار خشکسالی شده و با تانکر به آنها آبرسانی میشود.
وی گفت: با وجود گذشت ۳۶ سال از انقلاب اسلامی چنین وضعیتی زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست، بر همین اساس امیدواریم که پروژه مجتمعهای آبرسانی مشترک بین روستاهای منطقه که تعریف شده است به سرانجام برسد.
امینیروش اضافه کرد: مقرر شد، آب آشامیدنی پایدار شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد نیز از محل سد جیرفت تأمین شود.
امینی روش عنوان کرد: طی حدود هشت سال گذشته هیچ اقدام مثبتی در بحث کاوش آثار باستانی تمدن عظیم جیرفت و موزه آن صورت نگرفته و رکود بر آن حاکم است.
وی با اشاره به اینکه موزه فعلی توسط شهرداری احداث شده است، بیان داشت: این اشیایی که در موزه جیرفت نگهداری میشود، تنها قسمتی از اشیا و قطعات کشف شده است و بخش دیگر آنها در موزههای کرمان و تهران قرار دارد.
امینیروش تصریح کرد: بزرگترین معضل در بحث موزه این است که پیش از این دارای ردیف بودجهای بوده، مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان به آن اختصاص یافته و زمین آن گودبرداری شده است، اما اقدام دیگری تاکنون در این زمینه صورت نگرفته است.
وی افزود: انتظار میرود، جایگاه واقعی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری حوزه هلیلرود در بحث چارت اداری مشخص و همایشهای سراسری با موضوع این تمدن عظیم در کرمان و جیرفت برگزار شود تا بتوان، این منطقه را به نحو احسن معرفی کرد.
امینیروش عنوان کرد: در شهرستان جیرفت هتلهای ناجی، دقیانوس و آرمان میتوانند، زمینه حضور گردشگران داخلی و خارجی را در این منطقه فراهم کنند.
وی اظهار داشت: جنوب کرمان دارای ۴٫۵ میلیون تن محصول کشاورزی بوده و رتبه سوم معادن کشور را به خود اختصاص داده است برهمین اساس جادهها کشش جابهجایی این میزان تولیدات را ندارند
امینیروش خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه پروژه راهآهن بم، جیرفت، کهنوج، بندرعباس و جاسک در گذشته مورد مطالعه قرار گرفته و ردیف بودجهای برای آن مشخص شده بود، عملیاتی شدن آن میتواند، علاوه بر صرفه اقتصادی این منطقه را به بندر جاسک متصل کند.