تودیع و معارفه معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برگزار شد/تصاویر
به گزارش سایت کنارصندل ،تودیع و معارفه معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برگزار شد و دکتر محمد رضا بیرجندی به عنوان معاون جدید توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی جیرفت شد.
در این آیین ،یدالله رشیدی معاون سابق توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در گفتوگو با خبرنگار فارس در جیرفت اظهار داشت: نمیتوان گفت، مشکلات نداریم چراکه این منطقه در گذشته دچار بیمهری بود و جا برای کار بسیار است و امروز هم در منطقه پیشرفتهای چشمگیری داریم و امکانات و نعمتهای زیادی به منطقه سرازیر شد.
رشیدی افزود: با استقلال دانشگاه علومپزشکی در منطقه جنوب کرمان شاهد پیشرفتهای زیادی در حوزه بهداشت و درمان هستیم که اگر این دانشگاه نبود حتی به بخشی از این دستاوردها نمیرسیدیم.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علومپزشکی جیرفت دانشگاه توانمندی است که به سرعت در حال پیشرفت است، البته نواقصی هم است که بخشی به دلیل کمبود نیروی انسانی مورد نیاز و کمبود اعتبارات است و بخشی هم ناشی از ضعف اولیه در بخش بهداشت و درمان منطقه است.
معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه علومپزشکی جیرفت گفت: هنوز هم در بخش تختهای بیمارستانی با وجود پیشرفتها کمبود داریم و با همه تلاشهای انجام شده هنوز راه زیادی است که باید پیموده شود تا به مطلوب مورد نظر در جنوب کرمان دست پیدا کنیم.
رشیدی با اشاره به اقدامات انجام شده طی سه سال گذشته در این دانشگاه اظهار داشت: طی مدت خدمت در دانشگاه علومپزشکی جیرفت مطلبی در رسانههای منطقه با هدف تخریب ندیدم، هدف سازندگی بود و اگر انتقادی بود تا حد توان اصلاح کردیم.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در بحث فضاهای فیزیکی دانشگاه علومپزشکی جیرفت در جنوب کرمان ادامه داد: در بحث فضاهای فیزیکی مشکلات زیادی داشتیم و با وجود اقدامات انجام شده در این راستا و با اتمام پروژههای در دست انجام هنوز مشکلات زیادی داریم.
رشیدی با اشاره به تجهیزات بیمارستانی مورد نیاز در منطقه و اینکه یکی از برنامهها بهروز کردن تجهیزات و تهیه کمبودها در این بخش بود، افزود: در حوزه نیروی انسانی توانمندسازی نیروها و رفع کمبودها مد نظر بود که از سال ۹۲ تاکنون یکهزار و ۹۶۵ نیرو در دانشگاه علومپزشکی جیرفت استخدام شده و میتوان گفت که کمبود حادی در این بخش نداریم.
وی بیان داشت: ۳۳۹ نیرو تبدیل وضعیت شده و با توجه به اهمیت بخش بهداشت و نبود خانه بهداشت در منطقه، ۱۹۹ بهورز جذب شدند و با توجه به هزینههای قابل توجه دولت در زمینه پزشک خانواده، ۲۸۵ پزشک خانواده در حال فعالیت در منطقه هستند.
رشیدی گفت: پروژههایی داریم که در سالهای گذشته آغاز شده و طی سه سال گذشته به بهرهبرداری رسیده و سال گذشته عملیات اجرایی ۱۵۹ خانه بهداشت را آغاز کردیم که ۵۶ مورد را دانشگاه انجام داده است.
این مسئول با بیان اینکه آزمایشگاه مرکزی شهرستان کهنوج با مساحت ۳۳۰ مترمربع به بهرهبرداری رسید و آزمایشگاه فاریاب هم ساخته شد، خاطرنشان کرد: نمازخانه بیمارستان کهنوج که از سال ۹۰ آغاز شده و نیمهتمام مانده بود با تخصیص ۱۵۰ میلیون تومان اعتبار به بهرهبرداری رسید.
رشیدی تصریح کرد: بخش سی.سی.یو بیمارستان امام خمینی جیرفت فضای مناسبی برای بیماران قلبی نداشت که با اعتبار بیش از ۱۶۰ میلیون تومان بازسازی و به بهرهبرداری رسید.
معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه علومپزشکی جیرفت با بیان اینکه تکمیل اورژانس بیمارستان آیتالله کاشانی جیرفت با تغییراتی انجام شد و برای اورژانس هم ۳۰۰ مترمربع به فضای قبل بیمارستان امام خمینی جیرفت نیز افزوده شد، عنوان داشت: پایگاه بهداشتی شهرک شهید بهشتی به بهرهبرداری رسید و سه خانه پزشک در شهرستان قلعهگنج از محل اعتبارات دانشگاه با اعتبارات ۳۰۰ میلیون تومان احداث شده که با آغاز فعالیت بیمارستان این شهرستان پزشکان در آن مستقر میشوند.
وی با بیان اینکه تعمیرات اساسی بیمارستانها شامل هتلینگ است که بخش اطفال و اورژانس بیمارستان کهنوج بازسازی شد، اظهار داشت: تجهیز بیمارستان منوجان با اعتبار ۲ میلیارد تومان و بازسازی فضای پانسیون پزشکان جیرفت انجام شده است.
رشیدی با اشاره به پروژههای در حال ساخت دانشگاه در منطقه جنوب کرمان عنوان داشت: زایشگاه بیمارستانهای کهنوج و کاشانی جیرفت با اعتبار ۶ میلیارد تومان، درمانگاه تخصصی کهنوج با اعتبار بیش از ۴ میلیارد تومان، درمانگاه ویژه جیرفت با اعتبار ۷ میلیارد و ۳۰۰ تومان، دو خانه پزشک برای بیمارستان منوجان، ساختمان ام.آر.آی جیرفت با اعتبار یکمیلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات دانشگاه، ۲۳ پایگاه و مرکز بهداشتی و درمانی و … از جمله این موارد هستند.
وی با بیان اینکه ساختمان خوابگاههای دانشجویی با اعتبار بیش از ۵ میلیارد تومان تکمیل و هنوز تجهیز نشده است، اظهار داشت: ساختمان مجموعه آموزشی بیمارستان امام خمینی جیرفت با اعتبار یکمیلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، انبار حوادث دانشگاه علومپزشکی با مساحت ۸۰۰ مترمربع و چاه آب پردیزه با اعتبار ۲۰۰ میلیون تومان از دیگر پروژههای اجرایی دانشگاه هستند.
معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه علومپزشکی جیرفت با بیان اینکه طی چند سال گذشته بیش از ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات بهداشتی و درمانی هزینه شده است، ادامه داد: بیمارستان شهرستان قلعهگنج با اعتبار بیش از ۲ میلیارد تومان تجهیز شده است.
رشیدی با بیان اینکه در زمینه اسناد هم سند بیمارستانهای ۱۲ فروردین کهنوج، امام خمینی جیرفت و ستاد مرکزی دانشگاه اخذ شده است، تصریح کرد: ۲۶ مرکز بهداشتی و درمانی در منطقه مصوب شده است که حدود ۱۶ میلیارد تومان اعتبار برای احداث آنها نیاز است که بیش از ۴ میلیارد تومان اعتبار آن تخصیص داده شده است.
این مسئول با اشاره به تعمیر ۵۰ درصد خانههای بهداشت منطقه خاطرنشان کرد: ۵۵ مرکز بهداشتی و درمانی منطقه تعمیر و ۵۹ مرکز و ۲۸۷ خانه بهداشت تجهیز شده است
