ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان به منطقه دو (جیرفت و عنبر آباد) رسید
به گزارش سایت کنارصندل ،به نقل از وزارت کشور ،ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان به منطقه دو (جیرفت و عنبر آباد) رسید.
علیرضا رزم حسینی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان در منطقه دو گفت: امروز و پس از موفقیت عظیم شهر نمونه اقتصاد مقاومتی قلعه گنج که طرح آن از مهرماه سال ۹۳ شروع شده، اعلام می کنیم که این طرح را در سراسر استان کرمان پیاده و اجرا خواهیم کرد و ظرف ۱۰ سال آینده ان شاالله شاهد تحول عظیم و جهش اقتصادی در استان کرمان خواهیم بود.
استاندار کرمان گفت: اتاق بازرگانی ایران مدیر معین منطقه دو اقتصاد مقاومتی استان انتخاب شده است و بخش خصوصی باید با مشارکت مردم و اعتمادسازی نسبت به راه اندازی صندوق های توسعه ای در منطقه اقدام و از همان محل تسهیلات ارائه دهد.
وی به توانمند سازی مردم روستاها و شهرها و ایجاد و شناسایی ظرفیت های منطقه و اشتغالزایی اشاره و گفت: باید از توان بخش غیر دولتی برای پیشبرد این مهم نهایت استفاده را نمود. رزم حسینی گفت: حرکت های توسعه ای در منطقه دو(شهرستان جیرفت و عنبرآباد) همچون طرح قلعه گنج به تدریج در حال انجام و دستگاه های دولتی به منظور توسعه یافتگی در این منطقه این طرح را پشتیبانی می کنند.
وی با اشاره به ظرفیت های عظیم جنوب استان و در کنار آن محرومیت های موجود اشاره و خاطر نشان کرد: اتاق بازرگانی ایران مدیر معین منطقه دو اقتصاد مقاومتی استان انتخاب شده است و بخش خصوصی باید با مشارکت مردم و اعتمادسازی نسبت به راه اندازی صندوق های توسعه ای درمنطقه اقدام و از همان محل تسهیلات ارائه دهد.
استاندار کرمان به نقش پررنگ ائمه جمعه و جماعات نسبت به فرهنگ سازی در حوزه اقتصاد مقاومتی تاکید نمود و گفت: در این حوزه همه ارکان حکومت باید همگرا و متحد بوده و در جهت رفاه و اقتصاد مردم تلاش نماییم.
وی از آیت الله جعفری به عنوان ستون وحدت استان یاد کرد و افزود: ائمه جمعه سراسر استان تا کنون هماهنگ با طرح های اقتصادی دولت به آگاهی بخشی مردم پرداخته اند که جای تقدیر و تشکر را دارد.
نماینده عالی دولت در استان در ادامه گفت: نگاه مدیریت استان به شهرستان ها متوازن بوده و حرکت ها و اقدامات توسعه ای از منطق محروم با کارهای عمرانی و صنعتی شروع شده و تشکیل این جلسات و سفر به تک تک شهرستان ها برای بررسی مسائل و مشکلات و ظرفیت های هر منطقه با روحیه و مدیریت جهادی موید همین مسئله است.
وی افزود: کارها و ایده های نواورانه ی قلعه گنج که مورد تایید مقام معظم رهبری و مدیران عالی کشور است باید توسعه یابد و عده ای نباید نادانسته این اقدامات را خنثی نمایند. وی تاکید کرد: در منطقه دو اقتصاد مقاومتی سه برابر بودجه عمرانی ، یارانه پرداخت می شود که بخش غیر دولتی باید با اعتماد سازی و گفتگو با مردم و ایجاد صندوق توسعه ای و محلی و استفاده از ظرفیت بالای اتاق بازرگانی ایران اقتصاد منطقه را شکوفا و رونق بخشد.
رزم حسینی به تولید ۴ میلیون تن محصولات کشاورزی جنوب استان اشاره نمود و افزود: بحران فروش محصولات جنوب استان در حال مرتفع شدن است و رسانه ها باید در جهت رفع مشکلات همراهی نموده و فرصت ها را با منفی نویسی از بین نبرند. استاندار کرمان در پایان با اشاره به اقدامات امنیتی جنوب استان که بستر آرام برای سرمایه گذاران به وجود آورده، افزود: همواره از مردم استان کرمان خواستیم مطالبه گر باشند و رسانه ها نیز انتقاد سازنده را در دستور کار خود داشته باشند، چرا که مدیریت استان نقد سازنده را می پذیرد.
در ادامه این جلسه مدیر کل امنیتی انتظامی استانداری کرمان در خصوص اقدامات امنیتی جنوب استان گفت: امنیت در کل استان و به ویژه در منطقه جنوب استان با دهه های گذشته قابل مقایسه نیست.
خلیل همایی در حاشیه جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان گفت: امنیت روانی در کنار امنیتی فیزیکی ملاک است. وی گفت: تا کنون ۷ جلسه شورای تامین مشترک در جنوب استان تشکیل شده و وضعیت امنیتی بسیار خوب و اوضاع مورد رصد نیروهای امنیتی می باشد.
همایی با اشاره به اینکه منشا امنیت در فرهنگ اجتماعی است و باورهای فرهنگی و مسائل طایفه ای عامل عمده برخی مشکلات نا امنی است، افزود: رفع این مسائل نیازمند همراهی و مشارکت نهادهای فرهنگی به ویژه ائمه جمعه و رسانه هاست.
وی با تاکید بر اینکه یکی از تدابیر شورای تامین این است که همه اظهار نظرها نباید به امنیت روانی جامعه ضربه بزند، گفت: همواره امنیت جنوب استان برای رسیدن به توسعه پایدار منطقه و فضای آرام جهت سرمایه گذاری مورد توجه مدیریت استان خواهد.
انتهای پیام/.