جلسه شورای اداری شهرستان جیرفت برگزار شد/تصاویر+جزئیات
به گزارش سایت کنارصندل ، صبح امروز جلسه شورای اداری شهرستان جیرفت با حضور امینی روش فرماندار جیرفت، کمالی پور نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد و مدیران ادارات شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری جیرفت برگزار شد.
امینی روش فرماندار جیرفت با تبریک عید سعید فطر گفت: از همان اوایلی که دکتر کمالی پور به عنوان منتخب مردم اعلام شد پیگیر مسائل و مشکلات مردم بودند و تعامل و سعه صدر ایشان بر کسی پوشیده نیست .
وی با اشاره به اینکه بهترین ابزار برای توسعه جیرفت تعامل و وفاق است ،افزود: تمام دستگاههای اداری جیرفت همراه و همگام وی خواهند بود .
وی اظهار کرد:جامعه ما امروز اختلافات را بر نمیتابد و ما باید با وفاق و همدلی به زیر ساختهای شهرستان بپردازیم و از همه نیروهای کارآمد جهت توسعه و پیشرفت شهرستان استفاده کنیم.
فرماندار جیرفت همچنین در مورد اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی متعلق به بخش یا شخص خاصی نیست و برای عملیاتی شدن این مهم نیاز به همکاری همه دستگاه ها بویژه مردم است.
وی افزود: تنها راه برون رفت از اقتصاد بیمار کشور اجرای اقتصاد مقاومتی است و تمامی کارشناسان اقتصادی در این مورد اتفاق نظر دارند.
وی بیان کرد: در دو سال گذشته ۱۲۰ طرح در زمینه اقتصاد مقاومتی در شهرستان جیرفت تعریف شد که ۳۷ طرح به بهره برداری رسیده است.
وی گفت: برای نهادینه کردن فرهنگ اقتصاد مقاومتی در جامعه نیاز به همکاری اصحاب رسانه، ائمه جمعه و جماعات و مردم داریم که باید به میدان عمل وارد شوند.
فرماندار جیرفت ادامه داد: اقتصاد مقاومتی به تنهایی اجرایی نمی شود و مستلزم عزم ملی و جدی است.
وی گفت: نگاه دولت به روستاها به عنوان بنگاه های اقتصادی می باشد و در این زمینه به دنبال فراهم کردن زیرساخت های اولیه برای حضور سرمایه گذاران است.
امینی روش افزود: یکی از پیامدهای سرمایه گذاری در روستاها عدم مهاجرت روستاییان به شهر است که با فراهم کردن امکانات اولیه آب، برق، بهداشت، راه و مدرسه موجب کاهش مهاجرت به شهرها شده است.
وی بیان کرد: بانک ها نیز با ارایه تسهیلات و راه اندازی واحدهای تولیدی می توانند نقش خوبی در رونق اقتصاد منطقه داشته باشند.
حجت الاسلام زکی زاده امام جمعه شهر جبالبارز نیز ضمن آرزوی قبولی طاعات حضار در ماه مبارک رمضان گفت: ماه مبارک رمضان ماهی است که انسان سرمایه عظیمی پیدا میکند و مهم حفظ این سرمایه است.
وی افزود: بهترین تقوای سیاسی همانی بود که مولا علی (ع) داشت و مولا از مردم خواست با اهتمام به ورع و تقوا, اجتهاد , عفت و پاکدامنی وی را در این امر یاری کنند.
همه ما باید سعی کنیم بجای اینکه دنبال مسائل حاشیه ای باشیم به فکر مردم و محرومان باشیم الان مشکلات جامعه ما بسیار است از جمله بیکاری جوانان و مسئله کشاورزی که باید فکر اساسی برای آن شود که وظیفه ما بررسی و رفع همین مسائل و مشکلات است
امام جمعه بخش جبالبارز هم در این نشست گفت: دغدغه اصلی مسئولان باید خدمت به مردم باشد و باید از این فرصت برای خدمت رسانی به مردم استفاده کنند.
حجتالاسلام حسین زکی زاده افزود: همه باید سعی کنیم به جای اینکه دنبال مسائل حاشیه ای باشیم به فکر مردم و محرومان باشیم.
وی تصریح کرد: بیکاری جوانان و کشاورزی از مشکلات مهم مردم این منطقه است که باید فکر اساسی برای آنها بشود.
وی ضمن آرزوی قبولی طاعات در ماه مبارک رمضان گفت: در این ماه انسان سرمایه عظیمی پیدا کرده است که باید این سرمایه را حفظ کند.
امام جمعه بخش جبالبارز افزود: بهترین تقوای سیاسی، تقوای حضرت علی (ع) بود که انشاءالله مسئولان در محیط کاری و زندگی شخصی از ایشان الگوبرداری کنند.
در ادامه رضانژاد رئیس اداره بهزیستی شهرستان جیرفت با گرامیداشت ۲۵ تیرماه گفت: بهزیستی سازمان حمایتی تخصصی است که سعی دارد با حفظ کرامت انسانی زندگی مددجویان را مدد کند.
وی تصریح کرد:عمده مددجویان اداره بهزیستی جیرفت شامل زنان سرپرست خانوار, معلولین, ایتام و افراد بدسرپرست است.
رضانژاد در بحث مناسب سازی برای مددجویان تحت حمایت بهزیستی افزود: ما در جیرفت سه هزار نفر معلول داریم و علاوه بر معلولینی که تحت پوشش ما هستند جانبازان و سالمندان هم هستند و این افراد نیاز دارند که اماکن و فضاها برای حرکت این افراد مناسب سازی شود.
وی افزود: یک معلول, مشکل جسمی دارد و نباید مشکل روحی به آن افزوده شود.
رضانژاد از فرماندار درخواست کرد: ورودی اداراتی که جدید ساخته میشوند برای معلولین مناسب سازی و استاندارد سازی شود.
وی از نماینده نیز درخواست کرد که در مجلس در تدوین قوانین مربوط به معلولین نهایت همکاری را با این نهاد داشته و پیگیر حق و حقوق این نهاد باشند.
امیری مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) جیرفت نیز در این جلسه با اشاره به آمار کمیته امداد گفت: کمیته امداد از جمله اداراتی است که هرگاه آمار بالایی را رد کند وضعیت خوبی برای این اداره نیست
وی تصریح کرد: ده درصد جمعیت جیرفت شامل ۱۲هزار و سیصد خانوار تحت پوشش حمایت کمیته امداد هستندو ۷۵۴نفر دانشجو و ۱۲۷۲نفر ایتام تحت پوشش این نهادهستند.
امیری بیان کرد: کمیته امداد نهادی است که هر مراجعه کننده ای که به آن مراجعه میکند پایان خط زندگی هستند و توقع دارد که مشکلشان حل شود چرا که اعتقاد دارند که کمیته مزین به نام مبارک امام خمینی(ره) و باید مشکلات را حل کند.
وی پیشنهاد داد که اگر یک صندوق در هر اداره ای ایجاد شود و هر کارمند ماهیانه ده هزار تومان به آن صندوق کمک کند میتواند بسیاری از مشکلات از جمله جهیزیه زوجین جوان نیازمند را برطرف کند.
کمالی پور نماینده مردم شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد که این اولین جلسه حضور وی در شورای اداری شهرستان جیرفت بود ضمن تشکر از اعتماد مردم به وی گفت: با توجه به نزاع های سیاسی که از قبل در این شهر بوده است شهرستان جیرفت نیاز به یک جراحی دارد.
نماینده جیرفت و عنبرآباد: فضای همدلی در منطقه را باید حفظ کرد
وی بیان کرد: بیشتر مشکلات ناشی از جدایی جامعه از فرهنگ ایثار و شهادت است لذا باید این فرهنگ در جامعه نهادینه شود.
وی گفت: راز ماندگاری هر ملتی حفظ ارزش های آن ملت است لذا باید فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه حفظ شود.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اگر فرهنگ قناعت هشت سال جنگ تحمیلی حفظ می شد امروز شاهد این حقوق های نجومی نبودیم.
وی ادامه داد: معیار سنجش مدیران ادارات خدمت به مردم است لذا مدیرانی که برخلاف این جریان عمل کنند از جایگاه نظارتی خود استفاده می کنم.
کمالی پور گفت: من نماینده منتخب مردم هستم و اولین و آخرین هدفم برطرف کردن مشکلات مردم است.
وی با بیان اینکه در این نشست بعضی از مدیران کل حضور ندارند گفت: علت این عدم حضور را اعلام کنند و مدیران کل باید در جلسات شرکت کنند تا پاسخگوی مشکلات مردم باشند.
وی اظهار کرد: در هر اداره ای رابطی برای پیگیری نامه های مردم قرار می دهم و مدیران موظف به پاسخگویی مشکلات مردم هستند.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۱۶۲ روستای شهرستان جیرفت فاقد آب آشامیدنی است گفت: از وزیر نیرو دستور کتبی برای رفع این مشکل گرفتم و امیدوارم بزودی این مشکل برطرف شود.
وی افزود: مسکن مهر، زمین کارگران شهرداری جیرفت، راه آهن و ساماندهی بخش کشاورزی از مشکلات مردم این منطقه است که پیگیر رفع این مشکلات هستیم.
وی ادامه داد: یکی از دغدغه های مهم خانواده های این منطقه مساله اشتغال جوانان است که در این زمینه پیگیر راه اندازی کارخانه لاستیک بارز در جیرفت هستیم.
فرمانده انتظامی شهرستان جیرفت هم در این نشست گفت: با توجه به قرار گرفتن در فصل تابستان ادارات شهرستان دقت بیشتری در حفظ اداره خود داشته باشند.
سرهنگ ماشاءالله ملایی افزود: با شیشه دودی و ماشین های بدون پلاک برخی از ادارات شهرستان برخورد جدی می کنیم و امیدواریم در این زمینه همه همکاری لازم را داشته باشند.
وی بیان کرد: در زمینه امکانات سخت افزاری پاسگاه ها با مشکل مواجه هستیم که امیدواریم با پیگیری نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی این مشکل برطرف شود.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان جیرفت هم در این نسشت گفت: در شهرستان جیرفت ۴۶۲ آموزشگاه، ۴۲ هزار دانش آموز، چهار هزار و ۲۰۳ نفر همکار فرهنگی شاغل و دو هزار و ۷۰۰ فرهنگی بازنشسته وجود دارد.
احمد اسکندری نسب افزود: همه مردم با این دستگاه انسان ساز بصورت مستقیم و غیرمستقیم ارتباط دارند لذا نیازمند همکاری همه دستگاه ها برای پیشبرد اهداف هستیم.
وی تصریح کرد: طرح های نیمه تمام، بافت فرسوده و مشکل زمین هنرستان کشاورزی جیرفت از مشکلات مهم این اداره است که امیدوارم با تلاش نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی پیگیری و برطرف شود.
وی خاطرنشان کرد: بودجه های دولتی نمی تواند جوابگوی نیاز این منطقه باشد لذا از خیرین در بخش ایجاد فضاهای آموزشی استقبال می کنیم.
رئیس آموزش و پرورش جیرفت ادامه داد: در این شهرستان ۱۶ طرح با مشارکت خیران فعال است که امیدواریم این تعداد بیشتر شود.
در پایان این نشست از طرف شرکت توزیع برق جنوب کرمان از زحمات دادستان جیرفت با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.
