. جمعه ۱۶ آذر ۱۴۰۳

کد خبر: 36854 تاریخ انتشار : سه شنبه 7 خرداد 1398 | 18:11 ب.ظ

نشست همکاری مشترک دانشگاه جیرفت و هیات روسی برگزار شد

نشست همکاری های مشترک دانشگاه جیرفت و هیات سرمایه گذاری از جمهوری تاتارستان روسیه با حضور رئیس دانشگاه جیرفت، فرمانداران جمهوری تاتارستان از کشور روسیه، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان، مدیر اجرایی و اعضای اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی جنوب استان کرمان و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه و […]

نشست همکاری های مشترک دانشگاه جیرفت و هیات سرمایه گذاری از جمهوری تاتارستان روسیه با حضور رئیس دانشگاه جیرفت، فرمانداران جمهوری تاتارستان از کشور روسیه، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان، مدیر اجرایی و اعضای اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی جنوب استان کرمان و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه و سرمایه گذاران جنوب استان کرمان در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

 

به گزارش کنارصندل و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، رئیس دانشگاه جیرفت در این نشست گفت: منطقه جنوب استان کرمان و به ویژه شهرستان جیرفت به واسطه وجود اقلیم های متفاوت آب و هوایی، ظرفیت بالایی برای تولید محصولات کشاورزی دارد.

 

دکتر شاپور کوهستانی افزود: شهرستان جیرفت با تولید محصولات خارج از فصل در زمستان به عنوان یک قطب تولید این محصولات در کشور مطرح است و این مهم باعث شده که یک منطقه استراتژیک تولیدات محصولات کشاورزی و دامی شود.

 

وی با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت در سال ۱۳۶۷ با توجه به وجود ظرفیت عظیم بخش کشاورزی و دامپروری در شهرستان جیرفت به صورت دانشکده کشاورزی کار خود را آغاز کرده است، افزود: امروز دانشگاه جیرفت با بیش از ۱۱۵ عضو هیات علمی در گروه های مختلف به ویژه در بخش کشاورزی و دامپروری به عنوان یک قطب در منطقه در حال ارایه خدمات آموزشی و پژوهشی می باشد.

 

دکتر کوهستانی خاطرنشان کرد: دانشگاه جیرفت با زمینه سازی برای جوانان و دانشجویان در راستای ایجاد کارآفرینی، توانسته گام های خوبی در این بخش بردارد و تولید محصولات متفاوت در بخش های کشاورزی نظیر دستگاه پیاز کن، پهباد سم پاش و …گواهی بر این مدعا است.

 

وی با اشاره به وجود مزرعه آموزشی تحقیقاتی شهید بهشتی با ۳۰۰ هکتار زمین زراعی، باغی و مجموعه های دامپروری و مرغداری در این دانشگاه تصریح کرد: این مجموعه عظیم باعث شده که دانشجویان با حضور در این مزرعه و انجام کار های تحقیقاتی و پژوهشی، به سمت فعالیت های دانش بنیان و کارآفرینی حرکت کنند.

 

رییس دانشگاه جیرفت از راه اندازی آزمایشگاه مرکزی و صدور گواهی استاندارد محصولات کشاورزی در این دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: با توجه به وجود آزمایشگاه ها و دستگاههای مورد نیاز صدور گواهی سلامت برای محصولات کشاورزی در این دانشگاه، اقدام به راه اندازی آزمایشگاه معین در منطقه کرد، که امیدواریم با تلاش های همکاران و پشتیبانی دستگاه های اجرای مرتبط به ویژه استاندار کرمان این مهم به زودی محقق شود، تا بتوانیم گواهی استاندارد محصولات کشاورزی را در راستای صادرات این محصولات صادر نماییم.

 

دکتر کوهستانی ضمن قدر دانی از حضور سرمایه گذاران و فرمانداران جمهوری تاتارستان کشور روسیه در این دانشگاه بیان کرد: دانشگاه جیرفت آمادگی دارد در راستای توسعه منطقه جنوب کرمان در بخش های مختلف از جمله کشاورزی و دامپروری همکاری نماید.

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، در این نشست زمینه های همکاری مشترک جهت سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی و دامپروری منطقه با اتکاء بر ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاه جیرفت و جمهوری تاتارستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت، و مقرر شد اقدامات لازم جهت اجرایی نمودن محور های مورد توافق صورت پذیرد.

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *