دیدار رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان با مدیر کل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان
به گزاذرش کنارصندل ؛ شهباز حسن پور رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان در این دیدار انتصاب مهندس مصباح مدیر کل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان را تبریک گفت و برای ایشان و مجموعه ی اداره کار در کل استان کرمان آرزوی موفقیت روزافزون در جهت خدمت به مردم نجیب دیار کرمان را کرد.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی در این دیدار به لزوم توجه ویژه به مسائل و مطالبات کارگران زحمتکش استان کرمان تاکید کرد و خواستار پیگیری و رسیدگی ویژه مدیریت جدید به وضعیت معیشت کارگران شد.
رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان همچنین در راستای ارتقای سطح معیشت کارگران و پاسداشت زحمات آن عزیزان بر موضوع سرمایه گذاری برای کارگران تاکید کرد و افزود باید با همدلی و همکاری همه ی مسئولین در استان کرمان به سمتی حرکت کنیم که کلیه ی کارگران استان کرمان، سهام دار صنایع استان شوند.
حسن پور در پایان افزود؛ از طرف مجمع نمایندگان استان کرمان اعلام میکنم که اماده هرگونه همکاری و همراهی با مجموعه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جهت خدمت و رسیدگی به مسائل و مشکلات جامعه ی کارگری استان کرمان هستیم.
خبرنگار : آزیتا لشکری نژاد
