جشن تکلیف دانش آموزان دختر پایه سوم ابتدایی در جیرفت برگزار شد
باحضور معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان:
جشن تکلیف دانش آموزان دختر پایه سوم ابتدایی در جیرفت برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش شهرستان جیرفت، با حضور حجتالاسلام اصغر سادات حسینی معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان ، امام جمعه جیرفت ، مدیر آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان، جشن تکلیف دانش آموزان دختر پایه سوم ابتدایی در محل مصلی شهر جیرفت برگزار شد.
حجتالاسلام منصور رئیسی معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش جیرفت در حاشیه برگزاری این مراسم باشکوه اظهار داشت: جشن تکلیف سرآغازی شیرین برای حرکت در مسیرتعالی و معنویت است که دانش آموزان با ورود به این سن، بهار زندگی را با فریضه نماز، دعا و قرائت قرآن پیوند می دهند.
وی تصریح کرد: با ورود دانش آموزان به سن تکلیف ،احکام روحبخش دین مبین اسلام برای این قشر نقش مهمی ایفا می کند.
معاون پرورشی آموزش و پرورش جیرفت گفت:یکی از اقدامات مهم برای آشنایی دانش آموزان با راه ورسم زندگی معنوی، برگزاری جشن تکلیف است و این جشن آغازگر یک حرکت منسجم برای گام برداشتن در مسیر ارزش های دینی و معنوی محسوب می شود.
رئیسی خاطرنشان کرد: در این برنامه تربیتی برای نسل آینده ساز آموخته های دینی تبیین و دستورات الهی تشریح می شود و براین اساس آنچه را خداوند بر انسان واجب ساخته و از ما خواسته است باید عمل کرد.
معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش جیرفت عنوان کرد: جشن تکلیف، یک خاطره شیرین تربیتی و معنوی است که در این روز شاهد برگزاری آن با حضور حدود هزار نفر از دانش آموزان مدارس شهر جیرفت هستیم.
وی افزود: در این جشن بزرگ عبادی ،دانش آموزان به سن تکلیف رسیده و سجده شکر برای سلامتی و نعمت تکلیف به جای می آورند.
رئیسی یادآور شد:برای آشنایی بیشتر دانش آموزان نسبت به سن تکلیف، اولیا و مربیان مهمترین نقش را بر عهده دارند.
جهت ورود به کانال خبری کنارصندل در روبیکا بر روی تصویر کلیک کنید