معاون آموزش و پرورش جیرفت:
فلسفه وجودی امور تربیتی انسان سازی است
به گزارش کنارصندل به نقل از روابط عمومی اداره آموزش و پرورش جیرفت، حجتالاسلام منصور رئیسی در جمع معاونین و مربیان پرورشی مدارس این شهرستان ضمن تبریک هفته تربیت اسلامی و روز امور تربیتی اظهار داشت: ماموریت و وظیفه اصلی آموزش و پرورش توجه به موضوع تربیتی است تا دانش آموزان را با تربیت دینی و اسلامی آشنا کنیم.
وی تصریح کرد: باید در راستای جریانسازی فرهنگی تربیتی در مدرسه، خانواده و اجتماع و همچنین مردمی سازی فعالیتهای امور تربیتی گام های موثری برداریم.
معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش جیرفت گفت: فلسفه وجودی امور تربیتی انسان سازی است و آموزش و پرورش و مربیان پرورشی در این راستا تلاشهای گستردهای را انجام میدهند.
رئیسی خاطرنشان کرد: هفته تربیت اسلامی و روز امور تربیتی فرصتی است برای تقدیر از همه فعالان عرصه تربیت در آموزش و پرورش که خالصانه و به صورت گمنام در این عرصه تلاش می کنند و در واقع هدف نهایی امور تربیتی حراست از مرزهای اعتقادی و پاسداشت دستاوردها و اعتقادات دینی و مذهبی و انتقال ارزشهای دینی و فرهنگ انقلاب اسلامی به مدارس و نسل آینده می باشد
جهت ورود به کانال خبری کنارصندل در روبیکا بر روی تصویر کلیک کنید

