. جمعه ۱۳ مهر ۱۴۰۳

کد خبر: 82735 تاریخ انتشار : یکشنبه 12 آذر 1402 | 15:08 ب.ظ

مدیرکل منابع طبیعی :کاشت ۲۰ میلیون نهال در پویش احیای هلیل تا جازموریان/ احداث ۸ هزار کیلومتر بادشکن بیولوژیک در اطراف مزارع

به گزارش کنارصندل به نقل از میراث هلیل، امروز ۱۱ آذرماه طرح کاشت یک میلیارد درخت همزمان با سراسر کشور در جنوب کرمان آغاز شد.‌ قاسم رحیمی نیا مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان در این خصوص گفت: طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سراسر کشور امروز ۱۱ آذر همزمان با روز شهادت […]

به گزارش کنارصندل به نقل از میراث هلیل، امروز ۱۱ آذرماه طرح کاشت یک میلیارد درخت همزمان با سراسر کشور در جنوب کرمان آغاز شد.‌ قاسم رحیمی نیا مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان در این خصوص گفت: طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سراسر کشور امروز ۱۱ آذر همزمان با روز شهادت سردار جنگل آغاز شد.
وی با اشاره به سهم ۲۰ میلیونی کاشت درخت از این طرح کشوری در جنوب کرمان،گفت: طبق این طرح در مدت ۴ سال در جنوب کرمان هر سال ۵ میلیون درخت کاشته می شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان در ادامه تصریح کرد: در راستای این طرح باید هر منطقه تحت یک‌پویش کاشت درخت را انجام‌می داد که در جنوب کرمان این پویش تحت عنوان “احیای هلیل تا جازموریان” انتخاب شد.

قاسمی نیا عنوان این پویش را برگرفته از اهمیت هلیل و جازموریان‌ در جنوب کرمان برشمرد و افزود: به دلیل اینکه تمام حیات و ممات جنوب کرمان بستگی به هلیل رود دارد و هلیل رود سرچشمه حیات است و جازموریان بستر حیات این عنوان برای پویش کاشت درخت انتخاب شد.

وی در این رابطه گفت: حوزه هلیل از بحرآسمان شروع میشود و تا جازموریان ادامه دارد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان با اشاره به بحث ریزگردها در جازموریان که به کانون ریزگردها تبدیل شده، افزود: پویش در جنوب کرمان “احیای هلیل تا جازموریان” نام‌گرفت و در مناطق مختلف این‌محدوده نهال کاری انجام می شود.

قاسمی نیا وسعت نهال کاری در جنوب کرمان را ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار عنوان کرد و گفت: کشت و صنعت جیرفت زراعت‌چوب را انجام می دهد و قرار است امسال در فاز اول ۲۵۶ هکتار زراعت چوب انجام دهد که این کار از این‌نقطه شروع می شود.

وی از دیگر طرح های منابع طبیعی در جنوب کرمان را احداث بادشکن بیولوژیک اطراف مزارع عنوان کرد که بعنوان حصار در اطراف مزارع عمل می کند. قاسمی نیا گفت: در این طرح طی ۴ سال ۸ هزارکیلومتر بادشکن بیولوژیک احداث میشود، هر سال ۲ هزار کیلومتر باید احداث شود.

به گزارش کنازصندل به نقل از میراث هلیل، رییس سازمان‌جهاد کشاورزی جنوب کرمان، معاون اقتصادی استاندار، فرماندار شهرستان عنبرآباد، معاون برنامه ریزی فرماندار جیرفت و جمع زیادی از مسئولان شهرستان های جیرفت و عنبرآباد حضور داشتند.

تصاویر : امینه رزمی

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 4 =