دیدار و گفتگوی مدیر کل استاندارد استان کرمان با سرپرست اتحادیه کشوری آسانسور و پله برقی استان کرمان، در راستای پیادهسازی مواد ۳، ۶ و ۱۹ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد
در راستای پیاده سازی مواد ۳، ۶ و ۱۹ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد انجام پذیرفت
دیدار و گفتگوی حمید عباسی، سرپرست اتحادیه کشوری آسانسور و پله برقی در استان کرمان با مدیر کل استاندارد استان کرمان
به گزارش کنارصندل به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان کرمان، حمید عباسی، سرپرست اتحادیه کشوری آسانسور و پله برقی در استان کرمان با مدیر کل استاندارد استان دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار مدیر کل استاندارد استان ضمن خیر مقدم به حضار گفت: با گسترش آپارتمان نشینی و بلند مرتبه سازی و استفاده روز افزون از آسانسورها و پلکانهای برقی، در سراسر کشورمان روزانه جابجایی میلیونها نفر با این وسایل انجام میشود. این امر نشان از اهمیتِ ایمنی و استاندارد آسانسور به عنوان یک سیستم حمل و نقل انسان و کالا در کنار سایر وسایل حمل و نقل دارد.
مدیر کل استاندارد استان بیان داشت: برای اطمینان از رعایت و حفظ ایمنی در تمام مراحل طراحی، ساخت، نصب و نگهداری آسانسورها و پلکانهای برقی، استانداردهای ملی و همچنین دستورالعملهای ویژهای در خصوص قوانین و ضوابط عرضه آنها تدوین و ابلاغ و اجرایی شده است. از جمله آنها دستورالعملها و ضوابط و استانداردهای سازمان ملی استاندارد بوده که مرجع اصلی برای تدوین استانداردها و دستورالعملهای ملی صنعت آسانسور ایران میباشند. بخشی از این ضوابط مربوط به “مسئولیت”، “تعهد” و “صلاحیت” افراد حقیقی و حقوقی است که در چرخه عرضه و تقاضای آسانسور وجود دارند. از جمله تولید کنندگان، فروشندگان، خریداران (مالکان) و …
مسلم بسیج در ادامه سخنان خود افزود: خوشبختانه پیاده سازی و اجباری شدن استانداردهای ملی ایران به شمارههای ۱-۶۳۰۳ برای آسانسورهای برقی و ۲-۶۳۰۳ برای آسانسورهای هیدرولیکی و همچنین دستورالعمل صدور تاییدییه ایمنی آسانسور به شماره مدرک ۱۳۱/۱۳۱/د و با توجه به اهمیت ضرورت نظارت بر آسانسورهای منصوبه خصوصا در اماکن عمومی و در راستای مواد ۳، ۶ و ۹ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد کشور تاثیر بسیار زیادی بر حفظ ایمنی و سلامت شهروندان داشته است.
وی افزود دریافت تأییدیه ایمنی استاندارد برای آسانسور در بازههای زمانی حداقل یک ساله اجباری بوده و با عنایت به اینکه آسانسور وسیلهای مکانیکی – الکتریکی میباشد، میبایست به طور مستمر توسط اشخاص حقیقی و حقوقی ذیصلاح به طور مستمر تحت سرویس و نگهداری قرار گیرد.
مدیرکل استاندارد استان در پایان خاطر نشان کرد: مدیران و مالکان آسانسورهای اماکن عمومی و دولتی ضمن بررسی شرایط آسانسورهای مورد استفاده باید از معتبر بودن تأییدیه ایمنی آسانسور اطمینان حاصل نمایند و در صورت منقضی شدن اعتبار تأییدیه و یا عدم اخذ تأییدیه، ضمن جلوگیری از استفاده آسانسور غیر استاندارد، پیگیری لازم در خصوص صدور تأییدیه ایمنی آسانسور از طریق یکی از شرکتهای فروش و نگهداری معتبر آسانسور استان در دستور کار قرار گیرد.
پس از آن حمید عباسی، سرپرست اتحادیه کشوری آسانسور و پله برقی در استان کرمان ضمن ابراز خرسندی از این دیدار خواستار امضاء تفاهم نامه فی مابین و ایجاد همکاری در خصوص شناسایی اماکن عمومی دارای آسانسورهای فاقد تاییدیه استاندارد توسط اتحادیه و معرفی به اداره کل شد.