. دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴

کد خبر: 98473 تاریخ انتشار : دوشنبه 26 شهریور 1403 | 11:43 ق.ظ

اینجا منطقه آزاد بنزین است+ فیلم

بعد از گذر از عنبرآباد به سمت کهنوج در جنوب کرمان خرید و فروش بنزین تا پنج برابر قیمت آزاد جایگاه‌های سوخت، به شکلی کاملا علنی و پرشمار در کنار جاده انجام می‌شود و گویی به یک منطقه آزاد وارد شده‌اید.   به گزارش کنارصندل به نقل از ایرنا ، منطقه آزاد قاچاق بنزین در خود […]

بعد از گذر از عنبرآباد به سمت کهنوج در جنوب کرمان خرید و فروش بنزین تا پنج برابر قیمت آزاد جایگاه‌های سوخت، به شکلی کاملا علنی و پرشمار در کنار جاده انجام می‌شود و گویی به یک منطقه آزاد وارد شده‌اید.

 

به گزارش کنارصندل به نقل از ایرنا ، منطقه آزاد قاچاق بنزین در خود شهر کهنوج هم وسعت بیشتری پیدا می کند و گویی سوغاتی شهر کهنوج بنزین است و این درحالی است که بسیاری از شهروندان که درگیر قاچاق سوخت نیستند برای تامین سوخت خود با مشکلات فراوان یا تحمل صف های طولانی مواجه می شوند.

به وفور در کنار خیابان شاهد عرضه بنزین در بطری ها و گالن های متفاوت با حجم های مختلف از یک و نیم لیتری گرفته تا ۴۰ لیتری هستید که گاهی قیمت ها به لیتری ۳۰۰ هزار ریال هم می‌رسد اما قیمت ها در قلعه گنج کمی ارزان‌تر است.برخی، خودرو خود را به کناری می‌زنند و روی آن بطری های سوخت را به رهگذران نشان می دهند، هر وقت هم بخواهند به صورت علنی از مشک های زیر صندلی خودرو به داخل بطری ها بنزین می ریزند که نشان می دهد این خودرو وسیله قاچاق بنزین هم هست.


وی افزود: در یک مورد ماموران نیروی انتظامی وانتی با سه هزار لیتر سوخت بنزین را توقیف کردند و به محوطه گُردان بردند اما به هرجا زنگ زدند مخزنی نبود که آن را تخلیه کنند و گویی بمبی را به داخل گردان آورده‌اند.

نظری تاکید کرد: وظیفه شرکت پخش فرآورده‌های نفتی است که مخزنی را تعبیه کند تا سوخت قاچاق توقیفی در آنجا تخلیه شود.

به گزارش کنارصندل به نقل از ایرنا ، به نظر می رسد با توجه به گسترده شدن این موضوع به جای ستاد سوخت باید در شورای تامین شهرستان ها نیز مساله پیگیری شود تا نتیجه‌ای حاصل شود.

طی هفته های اخیر مساله بازداشت برخی عوامل و کارمندان یا مدیران بعضی سازمان ها از جمله شرکت پخش در جنوب کرمان خبرساز بوده و انتظار می رود برخوردهای بازدارنده نیز با قاچاقچیان و عواملی که با آنان همکاری می کنند تشدید شود.

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *