. شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۴

کد خبر: 100488 تاریخ انتشار : سه شنبه 8 آبان 1403 | 15:33 ب.ظ

زینی‌وند، معاون وزیر کشور:مطالبات حامیان در انتخاب استانداران لحاظ شده است

برای هر استان ۵ گزینه به‌عنوان استاندار مشخص شده است به گزارش کنارصندل به نقل از فردای کرمان گروه جامعه: معاون سیاسی وزیر کشور، حساسیت جامعه و نخبگان برای انتخاب نمایندگان دولت در استان‌ها را به‌جا دانست و گفت: «در انتخاب استانداران مطالبات حامیان و عقلانیت توأمان لحاظ شده است». علی زینی‌وند ششم‌ آبان‌ماه در دومین […]

برای هر استان ۵ گزینه به‌عنوان استاندار مشخص شده است

به گزارش کنارصندل به نقل از فردای کرمان گروه جامعه: معاون سیاسی وزیر کشور، حساسیت جامعه و نخبگان برای انتخاب نمایندگان دولت در استان‌ها را به‌جا دانست و گفت: «در انتخاب استانداران مطالبات حامیان و عقلانیت توأمان لحاظ شده است».

علی زینی‌وند ششم‌ آبان‌ماه در دومین سلسله‌نشست وفاق ملی، با اشاره به ترکیب استانداران در دولت چهاردهم، اضافه کرد: «در انتخاب استانداران، ۳ دیدگاه وجود دارد. دیدگاه اول اینکه به خواست و مطالبات حامیان، پاسخ فوری بدهند. دیدگاه دوم این بوده که مطالبات حامیان را کنار بگذاریم و با دیدگاه آینده‌نگر، استانداران را پشت درب‌های بسته انتخاب کنیم و دیدگاه سوم نیز ترکیبی از دو دیدگاه اول است. یعنی نه کنار گذاشتن مطالبات حامیان و نه کنار گذاشتن عقلانیت. ما در دولت دیدگاه سوم را در پیش گرفتیم».

وی با بیان اینکه استانداران باید شباهتی به کابینه داشته باشند و در چارچوب وفاق ملی انتخاب شوند، افزود: «تا امروز ۱۳ استاندار معرفی شده‌اند و امیدواریم در مدت زمان کوتاهی بقیۀ استانداران نیز معرفی شوند».

زینی‌وند تاکید کرد: «استانداران انتخاب‌شده نیز رزومۀ مشخصی دارند که در مقابل چشم همگان قابل مشاهده است».

به گزارش کنارصندل به نقل از فردای‌کرمان، وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: «استانداران حاکمان محلی و نمایندگان دولت و به تعبیر مقام معظم رهبری، نمایندگان نظام هستند».

زینی‌وند ادامه داد: «استانداران در توسعۀ استان نقش اساسی دارند و اگر استاندار به اهمیت نقش خودش قائل باشد، می‌تواند نقش مهمی در توسعۀ متوازن کشور، امنیت و موضوعات دیگر داشته باشد».

وی افزود: «اینکه جامعه و نخبگان به ترکیب استانداران به‌عنوان کابینۀ دوم اهمیت می‌دهند، بسیار حساسیت به‌جایی است و این جلسه نشان از اهمیت موضوع و درک نخبگان دارد».

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به انتخاب پزشکیان از سوی مردم به عنوان رئیس‌جمهور، تاکید کرد: «شخصیت رئیس‌جمهور و شناخت مردم از او، نتیجۀ اعتمادی بود که به‌مرور زمان، مردم به آقای پزشکیان پیدا کردند. از زمانی که وزیر بهداشت بود مردم او را شناختند و به‌مرور به وی اعتماد پیدا کردند».

وی اظهار کرد: «از همان روزی که جبهۀ اصلاحات وی را دعوت کرد، او از شخصیتش گفت و تا امروز پای آن هم ایستاده است».

زینی‌وند گفت: «رئیس‌جمهور بر اساس باورهایی که داشته، شعار وفاق ملی را انتخاب و دولتِ چهاردهم را به این شعار نامگذاری کرده است».

وی در ادامه با بیان اینکه تشکیل معاونت راهبردی نتیجۀ باور رئیس‌جمهور است، افزود: «این معاونت تشکیل شده است تا ایده‌های رئیس‌جمهور را اجرایی کند. بناست در دستگاه‌ها هم چیزی شبیه این معاونت تشکیل شود. اما با توجه به اهمیت و حساسیت وزارت کشور، کمیته‌ای شکل گرفته و در آن کمیته همکاران دیگری هم حضور دارند».

معاون سیاسی وزیر کشور بیان کرد: «از وقتی وزیر کشور مستقر شده، حتی قبل از انتخاب معاون سیاسی، این کمیته فراخوان داد و حدود ۵۰۰ رزومه که در حد استاندار شناخته می‌شوند، معرفی شده‌اند، شاخص‌هایی تعریف شده که بر اساس آن‌ها تقریبا برای هر استان ۵ نفر انتخاب شدند».

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *