. پنج شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳

کد خبر: 100595 تاریخ انتشار : جمعه 11 آبان 1403 | 15:23 ب.ظ

نماینده مجلس: خواسته ما از وزیر میراث فرهنگی، ثبت جهانی تمدن جیرفت است

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به زودی به جنوب کرمان سفر می‌کند گفت: یکی از خواسته‌های ما از وی اقدام برای ثبت جهانی تمدن جیرفت و آثار باستانی آن همچون کنارصندل است.  به گزارش کنارصندل به نقل از ایرنا ، بهنام […]

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به زودی به جنوب کرمان سفر می‌کند گفت: یکی از خواسته‌های ما از وی اقدام برای ثبت جهانی تمدن جیرفت و آثار باستانی آن همچون کنارصندل است. 

به گزارش کنارصندل به نقل از ایرنا ، بهنام سعیدی شامگاه پنجشنبه در دیدار مدیرکل میراث به فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان افزود: معرفی تمدن جیرفت و ثبت آن و ایجاد اداره کل میراث فرهنگی جنوب کرمان از جمله درخواست های ما از وزیر میراث فرهنگی است.

وی همچنین تصریح کرد: رفع مشکلات در زمینه سرمایه گذاری ها در حوزه گردشگری و پیگیری برگزاری همایش بین المللی باستان‌شناسی در جیرفت از دیگر خواسته های ماست که در سفر وزیر به جنوب کرمان آن را پیگیری می‌کنیم.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی، پیگیری تامین اعتبارات لازم برای موزه منطقه‌ای جیرفت، در صورت امکان برگشت به طرح اولیه آن و داشتن بخش های علمی و تحقیقاتی را نیز از دیگر درخواست ها از وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان نیز در این نشست گفت: حوزه میراث فرهنگی از اثرگذارترین بخش هاست و زیست بوم بشریت در منطقه جنوب کرمان بوده و این سرزمین بسیار غنی است.

سعید شاهرخی افزود: تا سال گذشته هیچ عرصه و حریمی در حوزه میراث شکل نگرفته بود، کاوش ها بعد از ۱۷ سال رقم خورد و با یک مظلومیتی در این زمینه روبرو بود.
وی ادامه داد: موزه منطقه‌ای جیرفت طی ۱۷ سال فقط پنج درصد پیشرفت داشته است که امسال این فعالیت ها دوباره از سر گرفته شد.
شاهرخی اضافه کرد: عرصه و حریم شهر قدیم جیرفت را سال گذشته به ثبت رساندیم و عرصه و حریم کنارصندل نیز در استان کرمان مصوب و برای تصویب نهایی به وزارتخانه ارسال شد.
وی تاکید کرد: گردشگری یک جایگزین و یک اقتصاد مکمل است و اگر کشاورزی و دیگر صنایع به مشکل بخورند، گردشگری می تواند جایگزین شود.

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *