آغاز واکسیناسیون روتاوریروس در شهرستان جیرفت/تصاویر
سه شنبه مورخ ۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳ همزمان با سراسر کشور، واکسیناسیون روتاوریروس در شهرستان جیرفت آغاز شد.
به گزارش خبرنگار کنارصندل مراسم افتتاحیه واکسن روتاویروس در مرکز خدمات جامع سلامت محله حسین آباد با حضور حجتالاسلام والمسلمین دکتر تارم نماینده ولیفقیه و امام جمعه جیرفت،دکتر امین شهداد نژاد معاون سیاسی امنیتی فرمانداری شهرستان جیرفت دکتر علیرضا مقبلی رئیس مرکز بهداشت،مهندس مشایخی رئیس گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و کارشناسان بیماریها مرکز بهداشت آغاز شد.
در این مراسم دکتر مقبلی رئیس مرکز بهداشت شهرستان جیرفت گفت: ایمن سازی یکی از شناخته شده ترین و موثرترین روش پیشگیری از بیماری های دوران کودکی است.
رئیس مرکز بهداشت با بیان اینکه واکسیناسیون موثرترین عامل در کاهش میزان مرگ و میر و معلولیت جامعه است؛ اظهار داشت: طبق آمار سازمان جهانی بهداشت (WHO)، واکسیناسیون سالیانه از مرگ و میر چند ملیون کودک جلوگیری می کند.
مقبلی با بیان اینکه: واکسن خوراکی روتاویروس در سنین« ۲، ۴ و ۶ ماهگی» داده می شود افزود، ادغام واکسن روتاویروس در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان از طریق کاهش میزان بروز بیمارس ناشی از عفونت گوارشی که شایع تربن آن اسهالی است می گردد.
دکتر مقبلی خاطر نشان کرد: مرکز بهداشت شهرستان جیرفت در زمینه درصد پوشش واکسیناسیون به گروه های هدف وضعیت بسیار خوبی دارد و جمعیت تحت پوشش شهرستان(عشایری،روستایی و شهری را شامل می شود.که این مهم مرهون همت و زحمات کارکنان مرکز بهداشت و مراکز اجرا همچون نیروهای سیاری، بهورزان در روستا و مراقبین سلامت در شهرها است.
رئیس مرکز بهداشت درپایان، ضمن بیان اهمیت واکسیناسیون به موقع از والدین خواست زمان واکسیناسیون کودکان خود را به تعویق نیاندازند و با حضور در مراکز و پایگاه های ارائه خدمات جامع سلامت و خانههای بهداشت طبق توصیه های همکاران بهداشتی جهت واکسیناسیون کودکان خود اقدام نمایند.”
گزارش و تصاویر: خسرو احسانی