شهردار دهبکری، شیر زنی قابل تقدیر و ستایش/محمدافشارمنش
حضور خانم مهندس سمیه افشارمنش، شهردار شهر گردشگری دهبکری در مراسم تجلیل ریاست محترم جمهور از زنان برتر کشور که به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا ( س) و روز زن، در سالن اجلاس سران برگزار شد، بهانه ای گردید تا ابتدا جرائت و جسارت اعضای جوان شورای اسلامی دهبکری را به واسطه انتخاب یک زن، آن هم در پست پر مشقت شهرداری را ستایش کنیم و نیز تجلیل نماییم از خدمات شهردار جوان و دهه ی شصتی این منطقه که با عملکرد مطلوب خود با توجه به عمر کوتاه شهرداری جدیدالتاسیس دهبکری، موجبات رضایتمندی شهروندان را فراهم ساخته است و جواب اعتماد شورا را تا اینجا داده است.
هر چند قضاوت در مورد عملکرد وی هنوز زود می نماید اما سالی که نکوست از بهارش پیداست!
باید اذعان کرد مدت زمان انتصاب وی به عنوان شهردار دهبکری با احتساب زمان سرپرستی اش در این منصب کمتر از یک سال است اما ارائه خدمات به شهروندان و نیز تغییر نسبی چهره شهر با توجه به اعتبارات ناکافی و نبود منابع و بستر لازم در جهت درآمد زایی برای شهرداری نوپا دهبکری نوید از آینده ای روشن برای این منطقه گردشگری و خوش آب و هوا می دهد.
تحرک و پویایی، رعایت حقوق مراجعان، تلاش در جهت رضایتمندی ارباب رجوع و علمی کار کردن در پروژه های شهری، زیبا سازی فضای فیزیکی و مبلمان شهری به خصوص در بوستان ساحلی دهباغ، اجرای آسفالت خیابان اصلی شهر ( انقلاب) و پروژه های در حال اجرا از جمله: احداث کشتارگاه دهبکری، احداث بلوار آیت الله رئیسی( زیر جنگداری)، عملیات اجرایی پل جدکان، پیاده رو سازی خیابانهای سردار افشارمنش و انقلاب،
پروژه راهسازی ( ایجاد راههای ارتباطی گلستان، جدکان، بیدزاغ و بلوار باغ خشک)، توسعه روشنایی معابر شهری، ایجاد فضاهای سبز، ایمن سازی و ایجاد فضای تبلیغاتی پل مسجد ابوالفضل (ع)، نصب المان ورودی شهر دهبکری، احداث چمن مصنوعی شهید نصرالله افشارمنش، زمین والیبال ساحلی و … توسط خانمی که دارای تحصیلات دانشگاهی می باشد، ستودنی است.
او فارغ التحصیل مهندسی آب از دانشگاه شهید باهنر کرمان و دارای مدرک کارشناسی ارشد محیط زیست از دانشگاه علوم و تحقیقات واحد تهران است.
وی مرتبط با تحصیلات آکادمیکش دهها منصب از جمله مدیرعاملی و مدیر مسئولی شرکت های متعدد، کارشناس و مهندس ناظر پروژه های مختلف در استان هرمزگان و اصفهان بوده، ده ها مقاله علمی و سخنرانی در کنفرانس ها و همایش های ملی و منطقه ای آن هم در عنفوان جوانی ارائه کرده که مجموعه این فعالیت ها از او مدیری کارکشته ساخته است!
تجارب ارزنده دوران دهیاری اش در دهبکری، تدریس در دانشگاه های استان هرمزگان، اصفهان، جیرفت، کهنوج، رفسنجان و... به مددش آمده و اسم او را در جرگه شش شهردار خانم کشور ثبت نموده است، این در حالی است که سپردن مناصب و مسئولیت های مدیریتی در کشور ما به خانم ها همواره با اما و اگر های زیادی روبرو بوده و کمتر مسئول عالی رتبه ای پیدا می شود این ریسک را متقبل شده و تبعات آن را به جان بخرد، اما وقتی تحلیل ها درست از کار در آیند و شناخت از قدرت مدیریت خانم ها هم بالا باشد با طیب خاطر یک زن تحصیلکرده را بر پستی حساس می گمارند و نتیجه اش را هم می بینند.
انتظار می رود دیدگاه مسئولان ارشد کشور ما نسبت به سپردن پست های کلیدی به خانم ها عوض شده و به ایشان و توانایی هاشان اعتماد کنند و بیشتر از قبل به قدرت مدیریت عالی زنان جامعه اهمیت قائل باشند.
ان شاالله