یک شاکی از بدهی ۵میلیاردریالی خود گذشت کرد/کمک بیش از ۲۰ میلیاردریالی خیرین عنبرآبادی جهت آزادی زندانیان

رئیس دادگستری شهرستان عنبر آباد از برگزاری جشن گلریزان جهت آزادی زندانیان محکومین جرائم مالی و غیرعمد این شهرستان و جمع آوری و تعهد به پرداخت بیش از بیست و یک میلیارد ریال با مشارکت فعالان اقتصادی و خیرین در این شهرستان خبر داد.
علیرضا سالاری در جشن گلریزان آزادی زندانیان محکومین مالی گفت: در این آئین به میمنت ماه مبارک رمضان و در ادامه پویش مردمی به «حرمت امام علی(ع) می بخشم» یک شاکی هم بدهی پنج میلیارد ریالی خود را نیز بخشید و زمینه آزادی این مددجوی زندانی فراهم شد .
سالاری ادامه داد: چشم این محکومین در ماه مبارک رمضان و شب عید ، به دست کریمانه خیرین می باشد و خیرین با حضور خود و کمک به آزادی محکومین جرائم غیر عمد همیشه یاور و همراه ستاد مردمی دیه بوده اند .
این جشن گلریزان توسط دستگاه قضایی با همکاری تمامی دستگاههای اجرایی با حضور امام جمعه شهرستان عنبراباد حجت الاسلام و المسلمین منصفی ،فرماندار عنبرآباد ، دادستان عمومی و انقلاب،معاون مدیر کل سازمان زندان ها واقدامات تربیتی استان کرمان،اعضای شورای تامین و بخشدار عنبرآباد سایر رؤسای ادرات شهرستان عنبراباد ،کسبه بازاریان،کشاورزان ،بخشداران،اصناف،خیرین عزیز برگزار شد .
روابط عمومی دادگستری شهرستان عنبرآباد
