. چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

کد خبر: 107218 تاریخ انتشار : شنبه 9 فروردین 1404 | 10:51 ق.ظ

امام جمعه جیرفت: رویش جبهه مقاومت از ثمرات روز قدس بود

امام جمعه جیرفت گفت: از ثمرات کم نظیر روز قدس پیدایش و رویش جبهه مقاومت، حزب‌الله دلاور، حماس صبور و انصارالله مقتدر است.  به گزارش کنارصندل به نقل از ایرنا ، حجت الاسلام میثم تارم در خطبه های این هفته نماز جمعه در اجتماع راهپیمایان روز قدس اظهار کرد: اگر تا دیروز مردم مظلوم فلسطین مجبور […]

امام جمعه جیرفت گفت: از ثمرات کم نظیر روز قدس پیدایش و رویش جبهه مقاومت، حزب‌الله دلاور، حماس صبور و انصارالله مقتدر است.

 به گزارش کنارصندل به نقل از ایرنا ، حجت الاسلام میثم تارم در خطبه های این هفته نماز جمعه در اجتماع راهپیمایان روز قدس اظهار کرد: اگر تا دیروز مردم مظلوم فلسطین مجبور بودند با چوب و سنگ از خود دفاع کنند امروز بیش از یک سال است رژیم غاصب صهیونیستی با تمام توانی که آمریکا و غرب از نظر نظامی و مالی آن را پشتیبانی کردند جنایت و نسل کشی کرد اما به هیچ یک از خواسته‌های نامشروع خود دست نیافت.

وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی مجبور شد خواسته‌های حماس را از سر ناچاری برای پذیرش صلح قبول کند، هرچند این رژیم هیچ تعهد و وجدانی ندارد و شاهد هستیم مردم مظلوم فلسطین را همچنان بمباران می‌کند.

امام جمعه جیرفت اضافه کرد: مقاومت در فلسطین، یمن و لبنان ادامه دارد اما دشمن برای جلوگیری از رسوایی خودش می‌گوید کار ایران است.وی تصریح کرد: آنچه جبهه‌ مقاومت در کشورهای مختلف انجام می‌دهند بر اساس توانمندی خودشان و همه از برکات روز قدس و عملیات طوفان الاقصی است.

تارم افزود: عملیات طوفان الاقصی رژیم جعلی را به ۷۰ سال عقب راند و میلیون‌ها اسراییلی فلسطین اشغالی را ترک کردند.وی تصریح کرد: به آمریکای جنایتکار و باند تبهکار صهیونیستی اعلام می‌کنیم که اگر خطایی از آنها صادر شود، دچار خطای محاسباتی شوند و توانمندی‌های نظامی ما و توانایی‌های ارتش و سپاه را دست کم بگیرند، بدانند در یک لحظه نیست و نابود خواهد شد.

امام جمعه جیرفت گفت: تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی شاه خائن این کشور به رژیم صهیونیستی کمک می‌کرد و دستش به خون مردم فلسطین آلوده شده بود.وی ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی قضیه فلسطین فرق کرد و نامگذاری که امام، مبتکر آن بود، تحولاتی ایجاد کرد و حمایت از مردم مظلوم فلسطین افزایش یافت.

تارم یادآور شد: مردم امروز با حضور پرشور در روز قدس نشان دادند پیام رهبر معظم انقلاب را دریافت کردند و به آن یک روح تازه دمیدند.وی تاکید کرد: پای آرمان‌های انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی تا آخرین نفر و قطره خون خود ایستاده‌ایم.

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *