. چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

کد خبر: 107462 تاریخ انتشار : پنجشنبه 14 فروردین 1404 | 17:45 ب.ظ

گزارش عملکرد طرح تشدید نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی جنوب کرمان: بیش از ۴۰۰۰ مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی

دکتر حمید توسلی پور: تضمین سلامت سفره غذایی خانوار همواره در اولویت برنامه های دامپزشکی قرار دارد.به گزارش کنارصندل به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان، دکتر حمید توسلی‌پور، سرپرست اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان، با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی و شرعی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز […]

دکتر حمید توسلی پور: تضمین سلامت سفره غذایی خانوار همواره در اولویت برنامه های دامپزشکی قرار دارد.
به گزارش کنارصندل به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان، دکتر حمید توسلی‌پور، سرپرست اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان، با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی و شرعی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز از ۴۰۶۰ مورد نظارت بهداشتی و حذف ۳۷۱۸ کیلوگرم فرآورده غیربهداشتی از چرخه مصرف خبر داد.
وی با قدردانی از تلاش‌های بازرسان بهداشتی دامپزشکی و ناظرین ذبح شرعی اظهار داشت: با توجه به افزایش تقاضا و مصرف فرآورده‌های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان و ایام نوروز احتمال بروز برخی تخلفات اجتناب ناپذیراست، اما اطمینان‌بخشی به مردم و حفظ سلامت جامعه، در اولویت برنامه های سازمان دامپزشکی بوده و در این زمینه هیچ‌گونه مسامحه‌ای صورت نخواهد پذیرفت.
سرپرست اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان با تأکید بر استمرار نظارت‌های بهداشتی و شرعی در تمامی ایام سال، از شهروندان خواست تا ضمن رعایت اصول بهداشتی، فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و دارای مجوز دامپزشکی تهیه نمایند و هرگونه موارد مشکوک یا تخلف بهداشتی را به ادارات شهرستانها ی منطقه گزارش نمایند.
حمید توسلی پور در پایان از شهروندان خواست در خرید انواع فرآورده های خام دامی نکات مهم بهداشتی ذیل را مدنظر داشته باشند.

  1. از فروشگاه‌های مجاز و تحت نظارت دامپزشکی خرید کنند.
  2. به تاریخ تولید، انقضا، مشخصات واحد تولیدی و بسته بندی و سایر مندرجات روی بسته بندی توجه نمایند.
  3. فرآورده‌های خام دامی را در دمای مناسب (فراورده های تازه را در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتی‌گراد و فراورده منجمد را در دمای منفی ۱۸ درجه سانتیگراد) نگهداری کنند.
    همکاری شهروندان؛ ضامن ارتقای سلامت عمومی

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *