. چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

کد خبر: 107792 تاریخ انتشار : چهارشنبه 27 فروردین 1404 | 19:15 ب.ظ

رونمایی از پوستر جشنواره استانی تئاتر خیابانی با موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی در جنوب کرمان

از پوستر جشنواره استانی تئاتر خیابانی با موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی در جنوب کرمان رونمایی شد. به گزارش کنارصندل به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان، با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان، رئیس دادگستری جیرف، هنرمندان حوزه نمایش از پوستر جشنواره استانی تئاتر […]

از پوستر جشنواره استانی تئاتر خیابانی با موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی در جنوب کرمان رونمایی شد.

به گزارش کنارصندل به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان، با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان، رئیس دادگستری جیرف، هنرمندان حوزه نمایش از پوستر جشنواره استانی تئاتر خیابانی جنوب کرمان با موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی رونمایی شد.

حجت الاسلام والمسلمین سید احمد حسینی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان در این آیین گفت: از آنجایی که یکی از مصوبات شورای فرهنگ عمومی جنوب کرمان استفاده از ابزار هنر در راستای کاهش آسیب های اجتماعی بوده است به همین منظور جشنواره تئاتر خیابانی برگزار می شود تا بتوانیم از زبان هنر در تحقق این مهم بهره ببریم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان تصریح کرد: تئاتر خیابانی ظرفیت بسیار خوبی است تا بتوانیم نسبت به آسیب های اجتماعی به مردم آگاهی ببخشیم.

وی با اشاره به اینکه با بررسی های صورت گرفته آسیب های اجتماعی هر شهرستان احصاء شد، افزود: بزودی جشنواره تئاتر خیابانی برگزار و در هر شهرستان تئاتر با محوریت آسیب های اجتماعی آن شهرستان اجرا می شود.

حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: با توجه به وظیفه ای که داریم به دنبال این هستیم تا آسیب هایی که جنوب کرمان تهدید می کند را با استفاده از زبان هنر کاهش دهیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان اظهار داشت: پس از اتمام جشنواره تئاتر خیابانی، این جشنواره آسیب شناسی خواهد شد تا بدانیم به چه میزان در جامعه اثرگذاری داشته است و با برنامه ریزی در سال های آینده جشنواره را با کیفیت بیشتری برای رفع آسیب های اجتماعی کارهای بیشتری انجام دهیم.

اصغر ستایی مختاری رییس دادگستری شهرستان جیرفت در این آیین، گفت: اهمیت پیشگیری از آسیب های اجتماعی بر کسی پوشیده نیست متاسفانه امروز شاهد بروز آسیب های زیادی در سطح جامعه هستیم که جای بسی نگرانی دارد.وی با بیان اینکه اصل برگزاری جشنواره تئاتر خیابانی با موضوع کاهش آسیب های اجتماعی یک ضرورت مهم است، اظهار داشت: پیشگیری در اصل ۱۵۷ قانون اساسی مورد توجه قرار گرفته که همه نهادها باید در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی همکاری کنند.

ستایی مختاری با اشاره به اینکه در راستای کاهش آسیب های اجتماعی سال ۱۴۰۰ تفاهم نامه ای با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی منعقد شد، افزود: پس از برگزاری جشنواره وبا  پیگیری های فراوان موافقت شد که دبیرخانه جشنواره تئاتر خیابانی در جنوب کرمان مستقر شود تا این جشنواره تداوم یابد.رییس دادگستری شهرستان جیرفت عنوان کرد: راه های زیادی برای پیشگیری از وقوع آسیب های اجتماعی وجود دارد که یکی از آنها برگزاری اینچنین جشنواره هایی است و امیدواریم این برنامه ها تداوم یابد.

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *