. پنج شنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۴

کد خبر: 108794 تاریخ انتشار : دوشنبه 22 اردیبهشت 1404 | 20:27 ب.ظ

ساختار زندان‌ها ظرفیت‌های ارزشمندی دارد

به گزارش کنارصندل به نقل از روابط عمومی دادگستری شهرستان جیرفت، ریاست دادگستری شهرستان جیرفت سلمان اعظمی در دیدار با مسئولان و کارکنان اداره زندان‌ با بیان سخنانی جامع و انگیزشی، بر اهمیت و جایگاه والای کار زندانبانی تأکید کردند. ایشان با اشاره به چالش‌ها و رسالت خطیر این حوزه، بیاناتی را به شرح زیر […]

به گزارش کنارصندل به نقل از روابط عمومی دادگستری شهرستان جیرفت، ریاست دادگستری شهرستان جیرفت سلمان اعظمی در دیدار با مسئولان و کارکنان اداره زندان‌ با بیان سخنانی جامع و انگیزشی، بر اهمیت و جایگاه والای کار زندانبانی تأکید کردند. ایشان با اشاره به چالش‌ها و رسالت خطیر این حوزه، بیاناتی را به شرح زیر ایراد کردند: رویه ما در تعامل با شما، رویه‌ای مبتنی بر همدلی و شناخت متقابل است. همه ما اینجا بومی هستیم و با شرایط و دغدغه‌های زندانیان وخانواده انها آشنا هستیم.

وی گفت:کار زندانبانی بسیار سخت و پرمسئولیت است شما عزیزان مسئولیت افرادی را بر عهده دارید که دچار آسیب‌های اجتماعی شده‌اند و حالا به دست شما سپرده شده‌اند. جامعه انتظار دارد که این افراد، که گاه از بیماری‌های روحی یا اجتماعی رنج می‌برند، در زندان اصلاح و درمان شوند. این رسالت، همان جهادِ عصر حاضر است کاری که با معیارهای مادی قابل سنجش نیست و شرافت آن بر همگان آشکار است.

سلمان اعظمی گفت :ماموریت شما فراتر از نگهداری است چرا که کسانی را که با حالی ناخوش به زندان می‌آیند، با حالی بهتر تحویل جامعه می دهید. اینجاست که باید درد مردم را ببینیم و برای حل مشکلات آنان از هیچ کوششی دریغ نکنیم.

رئیس دادگستری جیرفت گفت ،
ساختار زندان‌ها ظرفیت‌های ارزشمندی دارد؛ از برنامه‌های اشتغال‌زایی تا طرح‌های فرهنگی و تربیتی. همان‌طور که میلیون‌ها راه برای مشارکت در این مسیر وجود دارد. اما پیش از هر چیز، باید نگاه فرهنگیِ کمک به همنوع را در جامعه نهادینه کنیم

اعظمی اظهار داشت :به یاد داشته باشیم فرمایش حضرت علی (ع) که می‌فرمایند: «مردم یا برادران دینی تو هستند یا در آفرینش با تو برابرند.» اگر این نگاه را سرلوحه کار خود قرار دهیم، دیگر زندان را همچون بند نخواهیم دید، بلکه آن را محل تحول و بازسازی انسان‌ها می‌دانیم.
وی گفت:جذب سرمایه‌گذاران و خیرین در این حوزه یک ضرورت است به‌ویژه در سالی که به نام «حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید» نامگذاری شده است. ما باید از ظرفیت‌های بی‌نظیر جنوب استان برای رفع مشکلات و جذب سرمایه‌گذاران بهره ببریم.

رئیس دادگستری جیرفت گفت:
بعد فرهنگی در زندان‌ها مهجور مانده است. در حالی که روایت قرآن کریم به پیامبر (ص) می‌گوید: «اگر اخلاق کریمانه تو نبود، مردم از اطراف تو پراکنده می‌شدند.» ما نیز باید با دعوت از سخنرانان و مربیان برجسته، فضای زندان‌ها را به محیطی برای آموزش و تربیت تبدیل کنیم.
سلمان اعظمی گفت مجازات‌های جایگزین حبس از دیگر برنامه‌های مهمی است که باید با دقت پیگیری شود. ما به عیوب و نواقص کار خود واقفیم و برای رفع آنها تلاش خواهیم کرد.

وی در پایان گفت:، از همه شما می‌خواهم که پویش‌های انسان‌محور مانند «به عشق حاج قاسم می‌بخشیم» یا «پویش کریمانه» را تداوم بخشید. این اقدامات نه‌تنها بار معنوی دارد، بلکه تصویری روشن از عدالت و مهربانی اسلامی را به زندانبان بیان می کند.
روابط عمومی دادگستری شهرستان جیرفت

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *