. جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴

کد خبر: 109307 تاریخ انتشار : سه شنبه 30 اردیبهشت 1404 | 08:30 ق.ظ

جلسه کمیسیون استاندارد استان در خصوص سند ملی دانش بنیان و امنیت غذایی با حضور کلیه اعضاء و دستور کار ساماندهی واحدهای تولیدی و عرضه عرقیات گیاهی

جلسه کمیسیون استاندارد استان در خصوص سند ملی دانش بنیان و امنیت غذایی با حضور کلیه اعضاء و دستور کار ساماندهی واحدهای تولیدی و عرضه عرقیات گیاهی و ارائه راهکارهای علمی و عملی و ارائه نظرات و پیشنهادات در خصوص امنیت غذا و تغذیه در کشور در محل اداره کل استاندارد استان کرمان برگزار گردید.به […]

جلسه کمیسیون استاندارد استان در خصوص سند ملی دانش بنیان و امنیت غذایی با حضور کلیه اعضاء و دستور کار ساماندهی واحدهای تولیدی و عرضه عرقیات گیاهی و ارائه راهکارهای علمی و عملی و ارائه نظرات و پیشنهادات در خصوص امنیت غذا و تغذیه در کشور در محل اداره کل استاندارد استان کرمان برگزار گردید.
به گزارش کنارصندل به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان کرمان، جلسه کمیسیون استاندار در خصوص سند ملی دانش بنیان و امنیت غذایی استان با حضور کلیه اعضاء و دستور کار ساماندهی واحدهای تولیدی و عرضه عرقیات گیاهی و ارائه راهکارهای علمی و عملی و ارائه نظرات و پیشنهادات در خصوص امنیت غذا و تغذیه در کشور با ریاست مدیر کل استاندارد استان در محل اداره کل برگزار گردید.
در این جلسه مدیر کل استاندارد استان ضمن خیر مقدم به حاضرین و ابراز خرسندی به جهت  برگزاری جلسه اولین بار در استان گفت: امنیت غذایی زیربنای امنیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کشور است و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین حقوق فرد و جامعه محسوب می‌شود. همچنین حقوق نسل‌های آینده از طریق حفاظت از منابع پایه تولید و بهره‌برداری پایدار از این منابع مدنظر قرار می‌گیرد.  ایشان در ادامه افزود منظور از سند ملی سندی است جامع که با مشارکت تمامی شوراهای عالی و دستگاههای اجرایی ذی نقش برای بهبود برخی وضعیت های نامطلوب زنجیره غذا در هر یک از حیطه های فراهمی غذا؛ دسترسی به غذا؛ بهره مندی یا سیری سلولی ایمنی و سلامت غذا، اصالت و حلیت غذا، فرهنگ و سواد غذا و تغذیه، تولید و تامین غذا، ارتقا سلامت و کیفیت مواد غذایی، تضمین اصالت مواد غذایی و جلوگیری از تهدیدات غذایی، اصلاح الگوی مصرف، کنترل تقلبات، اصلاح الگوی مصرف، بهبود تغذیه جامعه به تصویب رسیده است. مدیر کل استاندارد استان در ادامه سخنان خود گفت: منظور از کمیسیون تخصصی استان کمیسیون ها بین بخشی هستند و در هماهنگی کامل با دبیرخانه کار گروه سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل شده است . ایشان برنامه های جلسه را دسترسی، مصرف و سلامت تغذیه ای، سلامت، ایمنی و کیفیت غذا در کل زنجیزه غذایی از پیش تولید تا سفره، سلامت آب آشامیدنی و تاب آوری(ثبات و پایداری) است.
در این جلسه که با حضور نمایندگان دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری – سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان – معاونت غذا و دارو – معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی – دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی – غذا و داروی استان – سازمان صمت – سازمان جهاد کشاورزی – سازمان حفاظت محیط زیست – اداره کل دامپزشکی – پارک علم و فن آوری -و فرمانداری بردسیر برگزار گردید کلیه اعضا نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند و در خصوص موضوع جلسه راهکارهای خود را مطرح کردند.

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *