. پنج شنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۴

کد خبر: 110707 تاریخ انتشار : سه شنبه 3 تیر 1404 | 08:44 ق.ظ

آینده خاورمیانه در دستان قدرتمند جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت است  / به قلم تهمینه رشیدی سردبیر پایگاه خبری بقچه جنوب

در حالی که جنگ فعلی بین ایران و اسرائیل به اوج تنش‌های منطقه‌ای رسیده نقش کشورهای عربی حوزه خلیج فارس از جمله قطر، بحرین، امارات، عربستان، کویت، عمان و اردن مورد سوال جدی قرار گرفته است. این کشورها که در محکومیت حمایت ایران از گروه‌های مقاومت و حمله به پایگاه‌های آمریکایی سریعاً موضع گیری می‌کنند […]

در حالی که جنگ فعلی بین ایران و اسرائیل به اوج تنش‌های منطقه‌ای رسیده نقش کشورهای عربی حوزه خلیج فارس از جمله قطر، بحرین، امارات، عربستان، کویت، عمان و اردن مورد سوال جدی قرار گرفته است. این کشورها که در محکومیت حمایت ایران از گروه‌های مقاومت و حمله به پایگاه‌های آمریکایی سریعاً موضع گیری می‌کنند اما در قبال جنایات اسرائیل در فلسطین سکوت اختیار کرده‌اند. 

فرصت تاریخی از دست رفته
 
اگر این کشورها همان جدیتی را که در محکومیت ایران نشان می‌دهند در حمایت از فلسطین به کار می‌بردند امروز معادلات قدرت در خاورمیانه به نفع فلسطین و جبهه مقاومت تغییر می‌کرد. اگر این دولت‌ها به جای هم پیمانی با آمریکا و اسرائیل پایگاه‌های نظامی آن‌ها را هدف قرار می‌دادند و با پشتیبانی ایران و محور مقاومت وارد عمل می‌شدند، می‌توانستند سیطره استعماری آمریکا و رژیم صهیونیستی را برای همیشه از خاورمیانه و آسیا قطع کنند. 

نقشه راه شکست خورده همکاری با غرب

سیاست برخی از این کشورها در عادی‌سازی روابط با اسرائیل و میزبانی پایگاه‌های آمریکایی نه تنها به حل بحران فلسطین کمک نکرده بلکه موقعیت آن‌ها را در جهان عرب تضعیف کرده است در مقابل ایران و محور مقاومت با وجود تمام فشارها همچنان پرچم مبارزه با اشغالگری را بالا نگه داشته‌اند. 

پرسش بزرگ آینده

آیا کشورهای عربی خلیج فارس قبل از آنکه خیلی دیر شود به اشتباهات استراتژیک خود در هم پیمانی با دشمنان ایران ،فلسطین و جبهه مقاومت پی خواهند برد؟ یا همچنان به عنوان “برده‌هایی در لباس‌های شیک” به سیاست‌های واشنگتن و تل‌آویو ادامه خواهند داد؟ پاسخ این سوال آینده خاورمیانه را شکل خواهد داد. 

جمع‌بندی
تنها اتحاد واقعی میان کشورهای منطقه و قطع وابستگی به غرب می‌تواند خاورمیانه را از چنگال استعمار نو آزاد کند. اگر دولت‌های عربی به جای سکوت و همراهی با دشمن به میدان مبارزه می‌آمدند با سرعت و شتاب بیشتری شاهد پیروزی تاریخی جبهه مقاومت و فلسطین و افول قدرت آمریکا و اسرائیل بودیم.
ذکر این نکته ضروری است که دفاع جانانه و پیروزمندانه جمهوری اسلامی ایران طی چند روز اخیر در مقابل تجاوز ددمنشانه آمریکا و اسرائیل به وضوح گویای قدرت دفاعی و توان نظامی بسیار قوی کشور عزیزمان است
قدرت شگفت انگیزی که تمامی معادلات غاصبان جهانخوار را در کسری از ثانیه بر هم زده، سیطره ظلم و ستمشان را در هم کوبیده و ترس و وحشت ، ضعف و ناتوانی  آنان را بیش از پیش بر همگان آشکار ساخته است و این مهم ، محقق نمی شد مگر به اذن خداوند تبارک و تعالی
یقینا آینده خاورمیانه در دستان قدرتمند جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت است
.

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *