. چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

کد خبر: 114925 تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ | ۰۹:۳۲ ق٫ظ

معاون عمرانی فرمانداری عنبرآباد؛در آستانه سال تحصیلی جدید رصد ویژه بازار در عنبرآباد کلید خورد// نظارت‌ها تشدید می‌شود؛ تأمین کالاهای اساسی در دستور کار قرار دارد

در آستانه بازگشایی مدارس جلسه ستاد تنظیم بازار و کارگروه آرد و نان شهرستان عنبرآباد به ریاست مجتبی امیری معاون عمرانی و برنامه‌ریزی فرمانداری و سایر اعضای مربوطه برگزار شد. در این نشست بر نظارت دقیق بر بازار و تأمین به‌موقع نیازهای مردم تأکید شد. مجتبی امیری با اشاره به افزایش تقاضا در آستانه سال […]

در آستانه بازگشایی مدارس جلسه ستاد تنظیم بازار و کارگروه آرد و نان شهرستان عنبرآباد به ریاست مجتبی امیری معاون عمرانی و برنامه‌ریزی فرمانداری و سایر اعضای مربوطه برگزار شد. در این نشست بر نظارت دقیق بر بازار و تأمین به‌موقع نیازهای مردم تأکید شد.

مجتبی امیری با اشاره به افزایش تقاضا در آستانه سال تحصیلی اظهار داشت:در راستای حمایت از خانواده‌ها و حفظ آرامش بازار، مقرر شد گشت‌های مشترک نظارتی به‌صورت ویژه در ایام بازگشایی مدارس فعال شوند و بازار را از نظر قیمت، کیفیت و عرضه پوشاک و نوشت‌افزار به‌صورت مستمر رصد کنند.

وی افزود:نرخ‌گذاری پوشاک مدارس در کارگروه تنظیم بازار نهایی و به واحدهای صنفی فروشنده ابلاغ می‌شود تا ضمن رعایت قیمت‌های مصوب، از سوءاستفاده‌های احتمالی جلوگیری شود.

معاون عمرانی فرماندار همچنین از پیگیری جهاد کشاورزی برای تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم خبر داد و گفت:با هماهنگی‌های انجام شده، اقلام ضروری با قیمت مناسب در بازار شهرستان تأمین و عرضه خواهد شد.

امیری در ادامه با اشاره به اهمیت سامانه‌های هوشمند در مدیریت زنجیره تأمین آرد و نان از برگزاری دوره آموزشی برای نانوایان خبر داد و عنوان کرد:به‌زودی دوره آموزشی سامانه “نانینو” برای تمامی نانوایان شهرستان برگزار خواهد شد تا عملکرد واحدهای نانوایی به شکل شفاف، دقیق و قابل رصد در این سامانه ثبت شود.

وی در پایان از تخصیص سهمیه آرد شناور به نانوایی‌های شهرستان خبر داد و گفت:با هدف پایداری در تأمین نان و پاسخگویی به نیازهای مردم، سهمیه آرد شناور بین واحدهای نانوایی توزیع شده است.

این نشست با تأکید بر تعامل بین دستگاه‌ها، نظارت میدانی، اطلاع‌رسانی شفاف و حمایت از اقشار مختلف جامعه در آستانه مهرماه، به کار خود پایان داد.

برگزاری دومین جلسه برنامه‌ریزی جشنواره خرما کلوته عنبرآباد//پلی برای معرفی خرمای جنوب به بازارهای جهانی//جشنواره خرما کلوته دهم مهرماه برگزار می‌شود

ظهر امروز دومین جلسه برنامه‌ریزی جشنواره بزرگ خرما کلوته با حضور همت بلوچی فرماندار شهرستان عنبرآباد، مجتبی امیری معاون عمرانی، بخشدار مرکزی، شهرداران، مدیر جهاد کشاورزی و جمعی از مسئولین در محل فرمانداری برگزار شد.

همت بلوچی در این جلسه تاکید کرد که جشنواره بزرگ خرما کلوته دهم مهرماه در عنبرآباد برگزار می‌شود و هدف اصلی آن معرفی خرمای مرغوب جنوب کشور و به‌ویژه کلوته عنبرآباد به بازارهای داخلی و جهانی است.

وی افزود: این جشنواره ظرفیت بسیار مهمی برای جذب تجار داخلی و خارجی دارد و ضروری است تمام دستگاه‌ها و بخش خصوصی در برگزاری آن پای‌کار باشند.

بلوچی همچنین از همکاری نزدیک فرمانداری، سازمان جهاد کشاورزی جنوب، اتاق بازرگانی، کشت و صنعت، انجمن سردخانه‌داران و دیگر دستگاه‌های مرتبط خبر داد و گفت که میهمانانی از وزارت جهاد کشاورزی با هماهنگی نماینده محترم و مسئولان استانی در این رویداد حضور خواهند داشت.

فرماندار عنبرآباد تاکید کرد که از سال آینده انجمن سردخانه‌داران و باغداران خود مدیریت این جشنواره را برعهده خواهند گرفت تا این رویداد به شکل مستقل و حرفه‌ای‌تر برگزار شود.

وی همچنین بیان کرد: دعوت از صادرکنندگان مسئولان استانی و ملی ضروری است تا این جشنواره در سطح ملی برگزار شود و ظرفیت‌های بی‌نظیر خرمای جنوب کشور به دنیا معرفی شود.

بلوچی گفت:همچنین ساماندهی بازار خرما از دیگر برنامه‌های مهم این دوره است و امسال مکان مناسبی برای بازار خرما انتخاب و به بخش خصوصی واگذار خواهد شد تا ضمن توسعه بازار، زمینه صادرات و فروش خرما به شکل حرفه‌ای فراهم گردد.

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *