برگزاری جلسه مجمع خیرین مدرسه ساز جیرفت
به گزارش روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان جیرفت؛ جلسه مجمع خیرین مدرسه ساز با حضور بیگ زاده فرماندار شهرستان، مقدم خیر تهرانی مدرسه ساز، گله داری معاون نوسازی،آدینه رئیس مجمع خیرین استان و اعضای خیرین مدرسه ساز در سالن کنفرانس اداره آموزش و پرورش برگزار شد.
🔻فرماندار شهرستان جیرفت در این جلسه ضمن تشریح جایگاه خیرین مدرسهساز؛ گفت «جایگاه خیرین مدرسهساز، حفظ و نکو داشتن مدرسهسازی از واجبات هر مجمعی است؛
🔻بیگ زاده افزود! به تدبیری مجموعه تولید میشود که خیر را جذب، حفظ و نکوداشت کند و باعث شود که به تعداد مدارس به لحاظ فیزیکی افزوده شود.
🔻آدینه رئیس مجمع خیرین استان،اهداف مجمع خیرین مدرسهساز را بازسازی مدارس خواند و عنوان کرد:« از دیگر اهداف مهمی که این مجمع در نظر دارد، بازسازی مدارس است؛ در این ناحیه، مدارس کهنسال بسیاری داریم که واقعا نیازمند به بازسازی هستند.
🔻گله داری معاون نوسازی استان تاکید کرد: اکنون به افراد مدرسه یاری نیازمند هستیم؛ یعنی بایستی مدرسه دارانی پیدا کنیم که اینان خیر شوند و در حوزه معیشت کمک کنند، به پوشاک و البسه دانشآموز رسیدگی کنند و یا در حوزه تعلیم و تدریس از دانشآموزان، حمایت کافی داشته باشند.

