. یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵

کد خبر: 123240 تاریخ انتشار : سه‌شنبه 14 آوریل 2026 | 18:48 ب.ظ

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت باید زیرساخت‌های بهداشتی درمانی بخش اسماعیلی در کوه تاترین زمان ممکن توسعه یابد/تصاویر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کنارصندل صبح امروز دکتر نادر نجفی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در بازدید یک روزه با همراهی مهندس فرزانه برخوری رئیس مرکز بهداشت،مهندس عباس زاده افشار مدیر دفتر فنی دانشگاه،جعفری مسئول گسترش مرکز بهداشت از مراکز بهداشتی درمانی بخش بزرگ اسماعیلی شهرستان بازدید نموددکتر نجفی […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کنارصندل صبح امروز دکتر نادر نجفی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در بازدید یک روزه با همراهی مهندس فرزانه برخوری رئیس مرکز بهداشت،مهندس عباس زاده افشار مدیر دفتر فنی دانشگاه،جعفری مسئول گسترش مرکز بهداشت از مراکز بهداشتی درمانی بخش بزرگ اسماعیلی شهرستان بازدید نمود
دکتر نجفی صبح زود بازدید خود را از مرکز خدمات سلامت دهپیش در حوزه میانچیل شروع و از نحوه خدمت رسانی به مردم منطقه و وضعیت زیرساخت‌های موجود بازدید و ضمن خسته نباشید به همکاران به صورت نمادین از دکتر شاهرخی و دکتر رزاز زاده با اهدا لوح سپاس و گل تقدیر و روز دندانپزشک را به دندان پزشکان جنوب کرمان تبریک گفت.

نجفی در ادامه در حوزه اسماعیلی در مرکز خدمات جامع سلامت کریم آباد و خانه بهداشت حسین آباد جدید حضور پیدا کرد و ضمن خسته نباشید به پزشک و پرسنل ارزوی سلامتی و از نحوه خدمت رسانی و کیفیت کار قدردانی نمود.
معاون توسعه دانشگاه همچنین مراکز گنج آباد،اسماعیلی را مورد ارزیابی و نحوه خدمت رسانی قرار داد و زیر ساخت های درمانی را مورد بررسی دقیق قرار داد و از مدیر دفتر فنی دانشگاه خواست در کوه تاترین زمان ممکن رفع نقایص شود.

وی در شهر بلوک به اتفاق رئیسی مدیر بیمه سلامت جنوب کرمان ،بخشدار،رئیس شورای اسلامی ،شهردار از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی شهر بلوک بازدید و ضمن قدردانی و خدا قوت به پزشکان و پرسنل سلامت به بررسی قرار گرفت.

در آخر به اتفاق بخشدار و مسئولین محلی با حضور رئیس حوزه قضایی در محل بخشداری ،مشکلات و چالش‌های موجود مرکز و شهر پرجمعیت بلوک و شرایط کنونی و گلمندی مردم و مسئولان محلی شرایط موجود که معاون توسعه واقف به این مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت.

دکتر نجفی آنچه را در حوزه کاری خود و دانشگاه میسر بود با دستوراتی در منطقه حل نمود، تنها خواسته و مشکل به حق مردم نبود یک مرکز درمانی همچون درمان بستر یا…..بود و به گفته معاون دانشگاه این مشکل ریشه ای و در سطح وزارت خانه باید پیگیری و حل شود.
تهیه گزارش و تصاویر خسرو احسانی

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *