. شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

کد خبر: 129779 تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵ | ۱۱:۴۰ ق٫ظ

پایان یک انتظار دیرینه در اسماعیلی/ افتتاح اداره مستقل آموزش‌وپرورش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کنارصندل، اداره آموزش‌وپرورش بخش اسماعیلی امروز چهارشنبه ۲۲ مهرماه با حضور دکتر بهنام سعیدی، نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی،مهندس سالاری پاک معاون سیاسی فرمانداری جیرفت،دکتر فرحبخش، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمان و حجت‌الاسلام بهروزه امام جمعه بخش و جمعی از مسئولان محلی به صورت رسمی افتتاح شد. […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کنارصندل، اداره آموزش‌وپرورش بخش اسماعیلی امروز چهارشنبه ۲۲ مهرماه با حضور دکتر بهنام سعیدی، نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی،مهندس سالاری پاک معاون سیاسی فرمانداری جیرفت،دکتر فرحبخش، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمان و حجت‌الاسلام بهروزه امام جمعه بخش و جمعی از مسئولان محلی به صورت رسمی افتتاح شد.

حجت الاسلام بهروزه امام جمعه بخش اسماعیلی راه اندازی و استقلال آموزش و پرورش در بخش اسماعیلی شاهکار است و این آرزوهای دیرینه مردم بخش بود که با همت دکتر بهنام سعیدی نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس به ثمر نشست.

افتتاح این اداره، یکی از مطالبات دیرینه فرهنگیان، دانش‌آموزان و خانواده‌های بخش اسماعیلی بود که با پیگیری‌های مستمر دکتر بهنام سعیدی در سطح ملی و استانی و همراهی مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمان به ثمر نشست.

تحقق این مطالبه، حاصل پیگیری‌های مستمر دکتر بهنام سعیدی در سطوح ملی و استانی بود؛ به‌گونه‌ای که وی با برگزاری و پیگیری بیش از ۳۰ جلسه با وزیر آموزش‌وپرورش و سازمان برنامه‌وبودجه، موضوع استقلال اداره آموزش‌وپرورش بخش اسماعیلی را تا حصول نتیجه دنبال کرد.

این پیگیری‌ها در جریان سفر وزیر آموزش‌وپرورش به دعوت دکتر سعیدی و با همراهی مسئولان استانی به مراحل اجرایی رسید و سرانجام با اخذ مجوزهای لازم، زمینه راه‌اندازی اداره مستقل آموزش‌وپرورش در شهر بلوک فراهم شد اقدامی مهم در مسیر تمرکززدایی اداری، تسهیل امور فرهنگیان و مدارس و تحقق عدالت آموزشی در این منطقه.

دکتر بهنام سعیدی در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تبریک این رویداد به مردم فرهنگ‌دوست بخش اسماعیلی، بر ضرورت تحقق عدالت آموزشی و توسعه متوازن مناطق کمترتوسعه‌یافته تأکید کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های انسانی و استعدادهای درخشان این منطقه اظهار کرد: راه‌اندازی اداره مستقل آموزش‌وپرورش می‌تواند نقش مهمی در کاهش دغدغه‌های فرهنگیان، تسهیل امور اداری مدارس و تمرکززدایی از مرکز شهرستان داشته باشد.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی همچنین بر تداوم پیگیری‌ها برای تجهیز مدارس منطقه، ارتقای شاخص‌های آموزشی و حمایت از نخبگان و دانش‌آموزان تأکید کرد و توسعه زیرساخت‌های آموزشی را از ضرورت‌های پیشرفت منطقه دانست.

دکتر فرحبخش، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمان، با اشاره به نقش مؤثر دکتر سعیدی در تحقق این مطالبه گفت: دکتر بهنام سعیدی فعل توانستن را در میدان عمل به‌خوبی صرف کرد.

وی اخذ مجوز استقلال و راه‌اندازی آموزش‌وپرورش بخش اسماعیلی را از دستاوردهای سفر وزیر آموزش‌وپرورش به دعوت نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد دانست و اظهار کرد: این اقدام که برخی آن را ناممکن می‌دانستند، بارقه‌ای از امید در دل مردم و فرهنگیان منطقه روشن کرد.
فرحبخش افتتاح این اداره را گامی مؤثر در تکریم فرهنگیان، تسریع تصمیم‌گیری‌های آموزشی و بهبود روند خدمات‌رسانی به مدارس عنوان کرد.

علی سالاری‌پاک، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار جیرفت، نیز با تبریک این رویداد به مردم بخش اسماعیلی، راه‌اندازی اداره مستقل آموزش‌وپرورش را اتفاقی مبارک و زمینه‌ساز توسعه منطقه دانست.

وی با اعلام آمادگی فرمانداری، شورای تأمین و دستگاه‌های اجرایی شهرستان برای همکاری با مجموعه جدید آموزش‌وپرورش تأکید کرد که هم‌افزایی مسئولان می‌تواند زمینه ارتقای شاخص‌های آموزشی و رفع مشکلات منطقه را فراهم کند.

سالاری‌پاک در ادامه با اشاره به گذشت یک ماه از آغاز سال تحصیلی و حضور نیافتن برخی معلمان در کلاس‌های درس بخش اسماعیلی، این وضعیت را غیرقابل‌قبول دانست و گفت: پیگیر این موضوع هستیم تا حق دانش‌آموزان این خطه تضییع نشود و مسئولان مربوطه باید در قبال این مسئله پاسخگو باشند.

پیش از افتتاح این اداره، فرهنگیان و اهالی بخش اسماعیلی برای پیگیری امور اداری و آموزشی خود ناچار به تردد به جیرفت بودند؛ اکنون انتظار می‌رود با استقرار ساختار مستقل آموزش‌وپرورش، ضمن صرفه‌جویی در وقت و هزینه، روند رسیدگی به مسائل مدارس تسهیل و زمینه ارتقای کیفیت آموزش در این منطقه پرجمعیت فراهم شود.

گزارش و تصاویر :خسرو احسانی

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *