در بازدید مسئولین از بازار جیرفت:
هیچ توجیهی برای کار مغازه داران بدون مجوز نیست+تصاویر و جزئیات
به گزارش سایت خبری تحلیلی کنارصندل ، ظهر امروز جلسه ستاد تنظیم بازار جیرفت با روندی جدید و اقدام وعمل بی نظیر همراه بود.
محمود سالاری معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری جیرفت در جلسه ستاد تنظیم بازار جیرفت گفت: بازار نقش مهم و کلیدی در رابطه با تأمین نیاز مردم دارد و در این راه مسئولین مجمع امور صنفی و اداره صنعت و معدن و دستگاه های ذیربط وظیفه سنگینی را بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه امسال سال اقدام و عمل است به صورت میدانی وارد عمل می شویم و نظارت جدی بر روند بازار خواهیم داشت.
سالاری افزود: در این بازدید میدانی برای مچ گیری نمی رویم ، شاید یک فرد با یک تذکر کوچک به خودش بیاید و نظم بازار را به هم نزند.
وی تصریح کرد: کم فروشی و یا زیاد فروشی یک جنایت است و به شدت برخورد می شود.
وی بیان کرد: ما همه چیز را به گردن شهرداری نباید بیندازیم و امروز باید در هر کدام از خیابان های ما یک صنف باشد.
وی با ابراز نگرانی گفت: چرا مصوبه ای که در جلسه تنظیم بازار انجام می گیرد ، اجرا نمیشود؟! باید به همه این مصوبات به صورت عملی اقدام شود.
بعد از نشست کوتاهی در این جلسه ، اکیپ بازرسی از اصناف و بازار شهرستان جیرفت، متشکل از معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ، بخشداران ساردوئیه و جبالبارز، کارشناس بهداشت ، بازرس اداره صنعت،معدن و تجارت ، کارشناس اتاق اصناف و نیروهای شهرداری از بازار جیرفت بازدید کردند.
سالاری معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری هدف از این بازدید را بررسی موضوعاتی از جمله نداشتن مجوز ،رعایت بهداشت محصولات و محیط عرضه مواد غذایی ، درج و رعایت قیمت مصوب، عدم تداخل صنفی و کم فروشی از سوی فروشندگان و سد معبر عنوان کرد.
وی افزود : در صورت عدم اصلاح تخلفات از سوی فروشندگان مطابق ضوابط نسبت به تشکیل پرونده و ارجاع به تعزیرات حکومتی اقدام خواهد شد.
وی همچنین از همشهریان خواست تا در هنگام خرید مایحتاج خود از صاحب مغازه درخواست فاکتور نمایند و در صورت مشاهده تخلف، مراتب را از طریق سامانه ۱۲۴ اطلاع دهند بدیهی است موضوع در کمترین زمان پیگیری خواهد شد.
همچنین در این بازدید از غلامحسین حیدری پارچه سرای سعید ،ابراهیم زاکری پارچه فروشی سرای حیدری و لوازم خانگی حیدری که رعایت انصاف را داشته و از همه لحاظ خوب بودند تقدیر شد.
سالاری در پایان گفت: این کار به صورت مداوم اجرا خواهد شد و با مغازه داران متخلف برخورد خواهد شد.
