. جمعه ۷ بهمن ۱۴۰۱

>
کد خبر: 23844 تاریخ انتشار : چهارشنبه 16 فروردین 1396 | 17:55 ب.ظ

رئیس مرکز بهداشت جیرفت:

۳۴ تن مواد غذایی فاسد در اجرای برنامه سلامت نوروزی معدوم سازی شد /تصاویر

به گزارش کنارصندل،صبح امروزرئیس مرکز بهداشت جیرفت در بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از این مرکز بهداشت،از معدوم سازی ۹ تن مواد غذایی فاسد در اجرای برنامه سلامت نوروزی خبر داد و گفت: با حکم دادستان محترم جیرفت ، از ابتدای این طرح تاکنون ۳۴ تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در اجرای برنامه سلامت […]

به گزارش کنارصندل،صبح امروزرئیس مرکز بهداشت جیرفت در بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از این مرکز بهداشت،از معدوم سازی ۹ تن مواد غذایی فاسد در اجرای برنامه سلامت نوروزی خبر داد و گفت: با حکم دادستان محترم جیرفت ، از ابتدای این طرح تاکنون ۳۴ تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در اجرای برنامه سلامت نوروزی توسط بازرسان بهداشت محیط شهرستان جیرفت کشف و معدوم سازی شد.

 

محمدرضا مشایخی افزود :این طرح مطابق هرساله از ابتدای اسفند ماه ۹۵ لغایت ۱۵ فروردین ۹۶ با مشارکت فعال  بازرسان بهداشت محیط در قالب ۲  اکیپ نظارتی روزانه  وکشیک ثابت، از  ۸صبح تا ۸شب در ساعات اداری  ،غیر اداری وروزهای تعطیل اجرا شد.

وی هدف این برنامه را ارتقاء سلامت  جامعه بویژه  مسافرین ومهمانان  نوروزی با کنترل  عوامل محیطی از جمله  بهداشت وایمنی  در سطح تهیه وتوزیع مواد غذایی بیان کرد و افزود: بازرسی بهداشت از مراکز تهیه وتوزیع وفروش  مواد غذایی بویژه صنوف حساس (رستوران ،غذا فروشی  ،فست فودها و…)برای بهداشت فردی ،مواد غذایی  تجهیزات وپسماند ها، اماکن عمومی ،اقامتی ،تفریحی وگردشگری  ،پایانه های مسافربری  ،حمل ونقل عمومی ،کمپ ها ومدارس  محل اسکان میهمانان نوروزی ،مسافرخانه ها  وحضور فعال در کنترل اپیدمی ها وهمه گیریهای مرتبط با بیماری های آب وغذا ،نمونه برداری هدفمند  مواد غذایی در سطح عرضه ،کنترل کیفی آب آشامیدنی شهری وروستایی ،نظارت وساماندهی  خودروهای دستفروش مواد غذایی در دستور کار قرار گرفت که انجام گرفت

 

رئیس مرکز بهداشت جیرفت تصریح کرد:کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان جیرفت با  دقت و جدیت در تامین سلامت شهروندان و میهمانان نوروزی تلاش کردند و از هیچ کوششی دریغ ننمودند.

مشایخی در پایان از عموم هموطنان خواست تا در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در اماکن عمومی و مراکز تهیه، تولید، فروش و نگهداری مواد غذایی در کلیه ساعات شبانه روز با سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس بگیرند و موارد تخلف را با کارشناسان سامانه در میان گذارند.

 

 

نظرات بینندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 8 =