تبلیغات زودهنگام و نظرسنجی های انتخاباتی در جیرفت ممنوع است
به گزارش کنارصندل، اولین جلسه شورای پیشگیری ورسیدگی به جرائم انتخاباتی ،شهرستان جیرفت برگزار شد و در این جلسه که اصغر ستایی مختاری رئیس دادگستری وشورای پیشگیری ورسیدگی به جرائم انتخاباتی،حسین سلامی دادستان ،عطاپور فرماندار، ربانی اداره اطلاعات، سرهنگ جلالی نیروی انتظامی ،ابوسعیدی معاون سیاسی فرماندار،روزپیکر مسئول نظارت به انتخابات ریاست جمهوری ،مجاز مسئول نظارت به انتخابات شوراها ،حجت الاسلام الهی نماینده دفتر امام جمعه ،رفیعی ناحیه مقاومت بسیج سپاه و مشایخی رابط حفاظت دادگستری، حضور داشتند، رئیس دادگستری شهرستان جیرفت گفت: تمام تلاش دستگاه قضایی بر این است که انتخابات سیزدهمین دوره ریاستجمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی در ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰، سالم و قانونمند با مشارکت حداکثری برگزار شود.
ستایی مختاری بر برگزاری منظم جلسات ستاد برای ایجاد تعامل و هماهنگیهای بیشتر، تقویت اقدامات پیشبینی و پیشگیری از جرایم انتخاباتی، برخورد قاطع با هرگونه اخلال در برگزاری انتخابات سالم، رصد و پایش فضای مجازی و حضور میدانی مسئولان قضایی و انتظامی به همراه ناظران انتخاباتی تأکید کرد.
وی با اشاره به اینکه تبلیغات زودهنگام و نظرسنجی های انتخاباتی ممنوع است، گفت: هرگونه رفتار مجرمانه و بر خلاف قوانین و مقررات قانونی انتخابات با دقت رصد شده و با متخلفان آن با قاطعیت برخورد قانونی خواهد شد و اجازه نخواهیم داد به بهانه انتخابات فضای عمومی شهرستان مخدوش گردد.
رئیس دادگستری شهرستان جیرفت با بیان اینکه دشمنان همیشه سعی دارند فضای انتخاباتی کشور را با کاهش حضور مردم پای صندوق های رأی ایجاد کنند تصریح کرد: در چهل سال گذشته دشمن سعی داشته حضور مردم در پای صندوق های رای را تشریفاتی جلوه دهد ولی حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رأی، دشمنان را از بسیاری از توطئه ها مأیوس و ناامید کرده است.
ستایی مختاری با بیان اینکه رسانه ها برای حضور حداکثری مردم و تنویر افکار عمومی و رونق بخشی به انتخابات نقش بسزایی دارند، خاطرنشان کرد: فعالان رسانه باید برای تحقق مهمترین اصل که زمینه سازی برای حضور حداکثری مردم است نهایت تلاش خود را به کار گیرند.



